TECHNIEKER INSTELLINGEN, STORINGEN EN ONDERHOUD
Manpower
Herentals, Antwerpen, België
2 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, die specialist is in het maken van glasproducten zoals : binnendeuren, douchedeuren, balustrades en nog veel meer, zijn wij opzoek naar een technieker voor hun gloednieuw machinepark.

Binnen deze functie zal je instaan voor o.a. : de ondersteuningen van de technische storingen aan de bewerkingsmachines, het instellen van de machines voor een optimale dagelijkse werking, het analyseren van veelvoorkomende technische problemen en het technisch onderhoud.

Voor deze functie zoeken wij een persoon die over volgende zaken beschikt :

 • Bachelor elektromechanica, elektriciteit of gelijkaardig door ervaring.
 • Iemand die analytisch en probleemoplossend denkt en stressbestendig is.
 • Iemand met doorzettingsvermogen die ook flexibel is ingesteld, indien een storing zich voordoet ben je bereid om 's avonds of in het weekend door te werken om deze te verhelpen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier