Officier luchtgevechtsleider/ster (master)
Defensie
Locatie Bevekom
3 dagen geleden

Heb je een passie voor luchtvaart en ben je bereid om de ogen en de oren te willen worden van onze Belgische gevechtspiloten?

Heb je een goede dosis stressbestendigheid en ben je een teamplayer? Dan is een job als officier luchtgevechtsleider / ster jou op het lijf geschreven!

Als officier luchtgevechtsleider / ster voer je in het Control & Reporting Centre te Bevekom je taken uit als DADO (Duty Air Defense Officer).

Hierbij heb jij de leiding over een gemotiveerd team van specialisten en draag jij oa de eindverantwoordelijkheid over de beveiliging van het nationale luchtruim.

Eens je voldoende ervaring hebt opgebouwd, zal je zeer vele kansen krijgen om zowel nationaal als internationaal je verder te ontplooien.

Internationaal zal dit vaak in NAVO-verband zijn, waar je dan zal samenwerken met andere internationale partners in je specialiteit.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier