Recruitment Consultant - Onbegrensde Commissies & leuke targets
Austin Bright
Brussels, Brussels, BE
6 dagen geleden
source : Monster

Austin Bright werd in 2015 opgericht en is nu al één van de snelst groeiende rekruteringskantoren op Belgisch grondgebied.

Met 17 getalenteerde medewerkers en de opening onlangs van de tweede vestiging in Luxemburg hebben wij ambitieuze groeiplannen, zowel nationaal als internationaal.

2019 brengt alweer een spannend nieuw hoofdstuk in dit verhaal met de opstart van 2 nieuwe afdelingen. Nu zijn wij op zoek naar 3 nieuwe medewerkers die de kans zullen krijgen om een trekkersrol te spelen in ons avontuur! Wie zoeken wij?

Bachelor of Master diploma Vloeiend Nederlands en Engels Geen ervaring? Geen probleem. Wij voorzien een prestigieus trainingsprogramma.

Je zoekt een functie die constant uitdaging en variatie biedt. Locatie : In het prachtige Tours & Taxi gebouw gelegen in het hartje van Brussel.

Hoe zorgen wij ervoor dat onze consultants hun potentieel bereiken? Een exclusief en op maat gemaakt trainingsprogramma geleid door de zaakvoerders met jarenlange ervaring in het vak.

Dagdagelijkse one-on-one training. Je wordt omringd door gedreven collega's die altijd klaarstaan om in te springen en om je bij te staan.

Vrijheid en autonomie in je werk. Kans om te leren uit je fouten! Doorgroeimogelijkheden : Teamleider, Manager etc.. Deel worden van Austin Bright wilt ook zeggen dat je toegang krijgt tot een van de meest complete salarispakketten beschikbaar op de markt : Een bruto salaris dat gedefinieerd wordt op basis van je ervaring Een onkostenvergoeding 8€ / dag maaltijdcheques De mogelijkheid om een bedrijfswagen (Type Audi) en tankkaart te verkrijgen Ongelimiteerd commissiesysteem dat stijgt op basis van je eigen prestaties Ben je op zoek naar een uitdagende functie en denk je ons te kunnen overtuigen van jouw potentieel?

Stuur dan je CV naar apply austinbright.com tav Tim Gheysen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier