elektrotechnicus
Randstad
Turnhout, Antwerpen
5 dagen geleden

job description

Als elektrotechnicus sta je in voor het onderhoud van de elektrische installaties en het verhelpen van elektrische storingen in het bedrijf.

Je stelt de juiste diagnoses en geef je verbeteringen door waar nodig.Het borgen en doorgeven van kennis aan je collega's is een deel van je verantwoordelijkheid.

qualification

 • Je bent in het bezit van een diploma secundair onderwijs in een relevante richting of je hebt enige ervaring- Je hebt een degelijke kennis van PLC technologie : Siemens S5, S7, TIA en WinCC.
 • Ervaring met Eplan P8 strekt tot aanbeveling.- Je werkt op een veilige manier.- Je levert kwaliteit doordat je steeds nauwkeurig te werk gaat.
 • Je ben analytisch van geest.- Je hebt oog voor orde en netheid.- Je bent communicatief en leergierig- Je neemt graag initiatief.
 • Je bent bereid om in drie ploegen te werken.- Ook schoolverlaters komen in aanmerking. We bieden je de uitdaging om zelfstandig een boeiende en gevarieerde job uit te oefenen.
 • Je komt terecht in een dynamische onderneming en een hecht team waar je kan werken in een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheden jezelf te ontwikkelen.

  Het salarispakket is in overeenstemming met je ervaring en de verantwoordelijkheden van de functie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier