Vertegenwoordiger Zuid Antwerpen
Accent
Antwerpen, Antwerpen, België
7 uur geleden
source : Jobat

Voor de vacature vertegenwoordiger regio Zuid Antwerpen

leg je contacten in de bouwwereld bv metaalbewerkingsbedrijven garages en andere bouw & industrie bedrijven. Je geeft jouw klanten op technisch vlak professioneel advies en je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen van jouw bestaande klantenportefeuille.

B2B) Je overtuigt jouw klanten door je kennis van zaken je enthousiasme en door jouw correcte opvolging.

Voor de vacature als vertegenwoordiger regio Zuid Antwerpen beschik je over bij voorkeur een diploma in een technische richting.

Je hebt minstens 3 jaar commerci??le ervaring in het bezoeken van klanten en prospecten. Je bent specialist in gereedschappen en bevestigingstechnieken.

Je hebt er zin in om je te verdiepen in het zeer uitgebreide gamma van gereedschappen en bevestigingsmaterialen om een ware expert te worden.

Je bent organisatorisch sterk en werkt zelfstandig. Je kan vlot werken met de pc en je werkt administratief nauwkeurig. Je bent woonachtig in de regio.

Bij de vacature als vertegenwoordiger regio Zuid Antwerpen krijg je naast een aantrekkelijk loon een bedrijfswagen gsm en laptop.

Onze klant investeert enorm in opleidingen zowel intern als extern zij beschikken over een eigen opleidingsacademy.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier