Customer Service Medewerker
UNILIN
Wielsbeke
6 dagen geleden

Intro

Unilin Group is wereldwijd een referentie in interieurdesign en bouw. We ontwikkelen, produceren en vermarkten laminaatvloeren, luxe vinyltegels, vinyl op rol, samengesteld parket, tapijttegels, kamerbreed tapijt, panelen op houtbasis en sierpanelen, industriële vloeren, wand- en daksystemen en isolatieplaten.

We hebben 8100 medewerkers verspreid over 105 locaties over de hele wereld, waarvan 30 productievestigingen. Samen realiseerden we in 2021 een omzet van € 2,7 miljard.

Onze klanten en partners kennen ons als Unilin, IVC of Godfrey Hirst, of van één van onze merken zoals Quick-Step, Moduleo, Utherm, Pergo, Evola, Xtratherm of ClicWall.

Investeren in gepassioneerde mensen, innovatieve merken en duurzame technologie is voor ons vanzelfsprekend.

Unilin Group is trots om deel uit te maken van Mohawk Industries, wereldwijd marktleider op het vlak van vloerbedekking met een omzet van $ 10 miljard en 41.600 medewerkers.

Unilin Group groeit hard. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste personen om onze Customer Service teams te versterken in Desselgem, Oostrozebeke, Waregem en Wielsbeke.

Your job responsibilities

Als Customer Service Medewerker ben jij van A tot Z verantwoordelijk voor jouw specifieke klantenportefeuille (markt). Je bent het aanspreekpunt voor de klant voor product- en leverinformatie en ondersteunt hem met antwoorden en advies.

Wat mag je verwachten?

 • Binnenkomende bestellingen verwerk je in SAP. Leveringen stem je af met de klant en de transportafdeling. Daarbij onderhoud je frequent contact met ons magazijn en de productie om zeker te zijn dat klanten op tijd geholpen worden.
 • Doordat je jouw klanten zo goed leert kennen, kan je hen vaak voor zijn. Potentiële vragen voorzie je waardoor je hen steeds proactief kan bijstaan in het beheer van hun orderboek.
 • Je krijgt ook de ruimte om initiatief te nemen en op zoek te gaan naar optimalisatiemogelijkheden. Je draagt met plezier een steentje bij aan lopende projecten binnen Customer Service.
 • Hiervoor werk je nauw samen met je collega’s.

 • Over je collega’s gesproken, jullie werken samen als een perfect geoliede machine. Natuurlijk ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor jouw eigen klantenportefeuille, maar iedereen is ook back-up voor elkaar.
 • Naast jouw klanten, sta je ook in contact met diverse interne stakeholders. Zo voorzie je bijvoorbeeld de sales managers, agenten en de commerciële directie van de nodige commerciële gegevens.
 • Uit het juiste hout gesneden?

 • Je behaalde een hoger diploma in een relevante richting en kon bij voorkeur al wat praktijkervaring opdoen.
 • Als rasechte talenknobbel spreek je vloeiend Nederlands en minstens één van volgende talen : Frans, Duits, Engels.
 • Klanten contacteren jou graag doordat je communicatief sterk bent en met plezier de juiste oplossing voor hen zoekt. Hectische en drukke situaties schrikken je niet af, je bent flexibel en houdt steeds het hoofd koel.
 • Het hechte team waarin je terecht zal komen is proactief, dynamisch en positief, allen eigenschappen die jou ook typeren.
 • Je houdt ervan om op een gestructureerde wijze te werken, informatie te analyseren, oplossingen te vinden, autonoom te werken en actie te nemen.
 • Microsoft Office heeft amper geheimen voor je en indien je al hebt gewerkt met SAP, dan is dat een grote plus.
 • Ben je op zoek naar een internationale omgeving die toch het West-Vlaamse karakter bewaart? Dan ben je bij UNILIN Group aan het juiste adres.
 • Samen met jouw ondernemende collega’s durf je initiatief nemen.

 • In ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek bieden wij een ruim opleidingsaanbod en een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.
 • We dragen interne mobiliteit hoog in het vaandel. Wanneer je bij ons start, kies je niet alleen voor je volgende stap, maar ook voor die daarna! Daarnaast zijn ook uitdagingen in het buitenland een mogelijkheid.

  Offer

  Unilin Group is een sterk groeiende, winstgevende en bruisende groep, die internationaal actief is. Innovatie is onze drijvende kracht.

  Investeren in mensen, technologie en duurzaam ondernemen zijn kenmerkend voor onze cultuur.

  Unilin Group wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship voorop stellen.

  In ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek biedt Unilin Group een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier