medewerker intern transport - voltijds - sint-kruis
Randstad
Assebroek
3 dagen geleden

job description

Als medewerker intern transport staat u samen met uw collega s in voor het interne goederentransport binnen het ziekenhuis.

Dit houdt in de aanvoer in functie van interne herbevoorrading en de afvoer van diverse afvalstromen (papier, glas, linnen, gebruikte medische materialen).

 • U staat mee in voor bestellingen en afhalingen buitenshuis.- U werkt mee bij allerhande verhuizingen.- U bent medeverantwoordelijk voor de algemene netheid van uw dienst / containerpark.
 • U voert de magazijnaanvragen uit en maakt die klaar voor intern transport.- U bent gebonden aan beroepsgeheim.Variabele uurregeling tussen 7u30 en 17u45.
 • Na een inloopperiode wordt u ook meegenomen in de beurtrol voor weekendwerk (zaterdag van 07u30 tot 14u en zondag van 07u30 tot 11u30).

  qualification

  U heeft een verzorgd voorkomen en beschikt over een goede fysieke conditie. Een boeiende en gevarieerde functie met een motiverende verantwoordelijkheid, in een stabiele en professionele werkomgeving.

  Tijdelijke opdracht voorlopig tot eind 2019.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier