Team Manager
NN Belgium
Sint-Gillis, Brussel, België
2 dagen geleden
source : Jobat

In het departement Customer Care staan onze medewerkers dagelijks in voor het beheer van levensverzekeringen. Als Team Manager zal je samen met een Operational lead instaan voor het dagelijks aansturen van een team, dit in een customer care afdeling, gericht op levensverzekeringen.

De rol van people manager opnemen bij NN betekent dat je je medewerkers motiveert, ondersteunt en coacht. Je werkt bewust rond kennisdeling, competenties, trainingen, ontwikkeling, .

Ook volg je specifieke processen voor je team op, zoals performance cyclus, opleidingen, .

Je zal nauw samenwerken met de operational lead en het team om de vooropgestelde SLA’s en KPI’s te behalen. Via open communicatie en duidelijk guidelines, boek je goede resultaten met jouw team.

Je stelt de klant centraal in het dagelijks handelen. Dit door bewust te werken rond continuous improvement’ samen met het team.

Daarnaast zal je verantwoordelijk zijn voor een optimale processtroom en voor het uitvoeren van taken binnen ORM & compliance.

De Team Manager die NN zoekt heeft :

 • een master diploma of gelijkwaardig door ervaring
 • bewezen ervaring in people management en coaching, bij voorkeur binnen een customer care omgeving.
 • ervaring in levensverzekeringen, dit is een pluspunt.
 • een zeer goede kennis van het Frans en Nederlands, zowel geschreven als gesproken. Een goede kennis Engels is een sterk pluspunt.
 • een goede kennis van MS Office. Daarnaast kan je vlot werken met IT toepassingen.
 • interesse in lean management
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier