Junior Reporting Analyst
Colruyt Group
Halle, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Colruyt Group Academy organiseert boeiende workshops voor particulieren en bedrijven, en leidt ook de opleidingen voor de medewerkers van Colruyt Group in goede banen.

Om onze werking te optimaliseren op basis van data-analyses zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke rapportering. Het is jouw taak om de directie, je collega’s en interne partners de juiste analyses en informatie te bezorgen zodat zij hun vakmanschap optimaal kunnen inzetten.

In jouw adviserende rol verzamel je kwaliteitsvolle data over de werking van Colruyt Group Academy en verwerk je de gegevens in overzichtelijke datasets en duidelijke rapporten.

Je analyseert de werking van CGA en je formuleert conclusies en voorstellen tot verbetering aan de directie en interne partners.

Je vervult ook de taak van data steward. Je bewaakt de kwaliteit van de data en zorgt dat ze betrouwbaar en volledig zijn.

Daarvoor bouw je een sterke relatie op met onze financiële diensten en werk je nauw samen met je collega’s van e-commerce.

Je beheert bovendien je rapporten ordelijk en zorgt dat je collega’s ze steeds makkelijk kunnen terugvinden.Je werkt in Halle.

Opleiding en ervaring Je hebt minstens een bachelordiploma in een analytische afstudeerrichting. Je hebt minimum twee jaar relevante werkervaring.

Kennis van rapportering, data-analyse en procesmatig ondernemen is een must.Analytisch vermogen Met je kritische blik kan je hoofd- van bijzaken onderscheiden in ingewikkelde situaties.

Je kan een duidelijk overzicht maken van een grote hoeveelheid complexe gegevens.Vlot en overtuigend communiceren Je kan je collega’s inspireren en mobiliseren met je enthousiasme en gedrevenheid.

Je neemt vaak het initiatief en je bent assertief genoeg om je collega’s te overtuigen van je mening.Nieuwsgierig Je wil weten wat de achtergrond is van je data.

Waar komen de gegevens vandaan en wat betekenen ze in de bredere, strategische context?Talenkennis Je spreekt vlot Nederlands aangezien dat de voertaal is binnen ons bedrijf

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier