calculator
Randstad
Beerse, Antwerpen
4 dagen geleden

job description

Voor een klasse 8 bouwbedrijf zoeken we een extra calculator ter ondersteuning van hun team.Je takenpakket : Je analyseert nieuwe aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid.

Je berekent en controleert hoeveelheden.Je bestudeert uitvoeringsmethoden en mogelijke varianten.Je berekent de aanbestedingsprijs via een specifiek kostprijsberekeningsprogramma (KPD).

Je verzamelt gegevens bij leveranciers, onderaannemers en de interne aankoopdienst.Je assisteert project- en werfleiding bij de opmaak van verrekeningen.

je verzamelt, verwerkt en interpreteert resultaten van de rendementscontrole.Je berekent van de aanbestedingsprijs.Je assisteert bij de eindbeoordeling van een aanbestedingsdossier.

Je bent verantwoordelijk voor de correcte administratieve afhandeling van het aanbestedingsdossier.Je rapporteert aan het Hoofd Calculatie.

qualification

Je profiel : Je hebt een bachelor of master in de bouwkundeJe hebt kennis van de gangbare softwarepakkettenJe bent gedreven en stressbestendigJe werkt heel nauwkeurigJe hebt een streepje voor met ervaringJe hebt een rijbewijs B Ons aanbod : Vast contract bij opstart.

Je maakt deel uit van een team van gedreven collega's. Je kan rekenen op de zekerheid van een stabiel bedrijf in volle expansie met aandacht voor de individuele werknemer in een aangename werkomgeving.

We bieden een competitief loon binnen PC200 aangevuld met een bedrijfswagen,smartphone, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques en ecocheques

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier