ADMINISTRATIEF BEDIENDE
Hays Antwerpen
Boom, Flanders, Belgium
il y a 1j
source : Jobat

Jouw nieuwe werkgever

Voor een sterk groeiende onderneming gespecialiseerd in de verhuur van bouwmateriaal in Boom kijken we momenteel uit naar een medewerker orderadministratie en facturatie.

Je komt terecht in een leuk team met een open sfeer en veel mogelijkheden tot zelfontwikkeling. Het betreft een fulltime tewerkstelling, interim optie vast.

Jouw nieuwe functie

Als medewerker orderadministratie en facturatie sta je mee in voor de input van bestellingen in het bedrijfseigen softwarepakket.

Je zal verantwoordelijk zijn voor de volledige administratie omtrent het verhuurde materiaal tot en met de facturatie. Zo maak je dossiers aan in het systeem en na ontvangst van het materiaal zal je ook een bevestiging naar de klant doorsturen.

Je volgt de bestellingen nauwgezet op en behandel je ook alle mails en telefoons van klanten wanneer ze vragen hebben omtrent het materiaal.

Jouw profiel

De ideale kandidaat heeft een bachelordiploma of een eerste relevante ervaring op zak. Bovendien ben je zeer nauwkeurig en haal je ook voldoening uit het uitvoeren van administratief werk.

Repetitief werk mag je zeker ook niet afschrikken. Naast het Nederlands, heb je een goede basis Frans. Engels zal je ook dagelijks gebruiken gezien dit de voertaal van het bedrijf is.

Ook ben je sterk in prioriteiten stellen en wil je als een echte teamplayer het bedrijf naar een hoger niveau tillen. Tot slot ben je stressbestendig, leergierig en kan je waar nodig ook zelfstandig werken en prioriteiten stellen.

Arbeidsvoorwaarden

Onze klant biedt je een veelzijdige ondersteunende functie met de nodige opleiding, in een bedrijf met een vlakke structuur en directe communicatielijnen.

Je komt terecht in een aangename omgeving in een tof team en je zal in een glijdend uurrooster werken en dit zal een ideale balans bieden tussen werk en privé.

Tot slot krijg je na een succesvolle interimperiode een vast contract aangeboden.

Solliciteer nu!

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging als administratief bediende bij dit sterk groeiend bedrijf in Boom? Wacht niet langer maar solliciteer online of neem contact op met Asma Chahchah van Hays Antwerpen!

Signaler cette offre d'emploi
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Postuler
Mon email
En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
Continuer
Formulaire de candidature