Studenten gezocht voor tof event aan de GHELAMCO ARENA
Manpower Horeca & Events
Gent
16 dagen geleden
source : Student.be

Hey daar! Voor een tof event aan de GHELAMCO ARENA op 17 en 18 oktober zijn we nog op zoek naar heel wat studenten die beide of 1 dag vrij zijn om te werken! We hebben volgende shiften nog openstaan :

17 oktober 3 shiften om te werken als PARKINGBOY / GIRL van 7u30 tot 13u 1 shift om te werken als TOILETDAME / HEER van 7u30 tot 21u 1 shift om te werken aan de VESTIAIRE van 7u30 tot 13u 18 oktober 1 shift om te werken als PARKINGBOY / GIRL van 7u3O tot 13u 1 shift om te werken als TOILETDAME / HEER VAN 7u30 tot 19u 1 shift om te werken aan de VESTIAIRE van 7u3O tot 13u Heb je zin om op een toffe manier een centje bij te verdienen en eventueel samen met een vriend / vriendin?

Ben je beide dagen of 1 dag vrij om een shift te doen? Laat het ons weten en we zetten je op de planning!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier