Senior Project Manager
Actief Construct Boom
Sint-Amands, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

In de businessunit B2B mikken wij vooral op projecten in de industrie waar veiligheid, kwaliteit en planning de absolute topprioriteiten zijn van onze klanten.

In partnership met onze klanten, leveranciers en onderaannemers streven wij voortdurend naar het opleveren van high-quality projecten.

Voor één van onze werven zijn wij op zoek naar een (Senior) Project Manager.Je ontwikkelt en beheert projecten via de inzet van mensen en middelen.

Je bewaakt de budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen, veiligheidskaders en budgetten.

Je volgt de uitvoeringstermijnen en werf nauw op en je stuurt bij waar nodig.Je bewaakt de procedures en uitvoeringen in het kader van veiligheid / kwaliteit / milieu.

Je hebt een commerciële instelling.Je maakt correcte en duidelijke afspraken en zorgt ervoor dat ze nagekomen worden.Je werkt nauw samen met de verschillende business units / stafdiensten.

Je hebt bij voorkeur een diploma Ingenieur of gelijkwaardig door ervaring.In deze functie verwachten we een minimum van 10 tot 15 jaar ervaring als projectleider, bij voorkeur in de wegenbouw of burgerlijke bouwkunde.

Je hebt 8 tot 10 management ervaringen in de bouw van complexe civiele werken.Je hebt leidinggevende en organisatorische capaciteiten.

Je hebt een zeer goed inzicht in contracten.Je beschikt over commerciële ingesteldheid.Je bent zelfstandig, stressbestendig, hands on.

Je bent communicatief sterk, hebt een uitstekende kennis van het Engels en kennis van andere Europese talen is een plus.Je hebt de nodige verantwoordelijkheidszin, het vermogen om onafhankelijk te werken, aandacht voor detail en flexibiliteit in het omgaan met meerdere taken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier