Sales representative
Talents4You N.V.
Ghent, E Flanders, BE
2 dagen geleden
source : Monster

Onze klant is marktleider in hostingdiensten voor bedrijven, ICT-integratoren en softwareontwikkelaars. Ze zijn uitgegroeid tot de meest betrouwbare partner voor hosting van IT-infrastructuur, websites of applicaties.

Ze bieden o.a. hosting en servers voor websites en applicaties, mail hosting en zijn gespecialiseerd in hostingoplossingen op maat van een bedrijf.

Eveneens begeleiden ze de IT-afdeling met installaties, onderhoud, hard- en software, upgrades en security. Functie : Je bent verantwoordelijk voor de verdere groei en de opvolging van je klantenportefeuille.

Je bouwt lange termijnrelaties uit met je klanten en zorgt voor een uitstekende service. Je werkt nauw samen met interne sales collega’s en technische collega’s om de beste oplossing te kunnen aanbieden aan je klanten.

Actief deelnemen aan beurzen en events om nieuwe klanten over jullie producten en diensten te informeren. Profiel : Reeds enkele jaren ervaring in B2B sales, bij voorkeur in de IT-sector.

Een gezonde portie goesting, inzet en maturiteit. Commerciële flair, passie voor verkoop en professionaliteit. Je hebt sterke communicatie en commerciële skills en bent resultaat gedreven.

Je bent een échte teamplayer, die ook nog eens gedreven en collegiaal is. Aanbod : Een open en vlakke structuur mét doorgroeimogelijkheden.

Flexibiliteit op home of remote office. Op vrijdag geen goesting om naar huis te gaan? Geen probleem, er staat altijd een drankje klaar met collega’s.

Een familiaal karakter onder het motto Work hard, play hard . Enkele keren per week gratis maaltijden op kantoor én elke kwartaal een keitoffe extra (zoals pizzzzaaa!!) Loon & Extralegale voordelen : Vast loon, aangepast aan je competenties, aangevuld met een aantrekkelijke commissie.

Wagen Tankkaart DKV Groepsverzekering Netto onkostenvergoeding GSM + abonnement Laptop 20 + 6 vakantiedagen.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier