Chauffeur vrachtwagen rijbewijs CE met kraanervaring voor het leveren van hout bij klanten
Accent
Wichelen, BE
il y a 2j

Onze klant, gelegen te Wichelen, zit al meerdan een eeuw aan pure houtexpertise. Het bedrijf is uitgegroeid toteen toonaangevende partner voor schrijnwerker, architect, bouwheer,particulier.

Advies is erg belangrijk, want met goede producten nadvies bekomt u het beste resultaat. Bij ons krijgt u niet hetadvies van een verkoopassistent, maar van de zaakvoerders zelf.

Ditstelt ons in staat om sneller en flexibel te reageren en uwbestellingen snel af te handelen. Hun assortiment reikt verder danhout alleen, ook voor plaatmateriaal en isolatie kunt u bij henterecht.

Functiebeschrijving

Vooronze klant te Wichelen zijn we op zoek naar een chauffeur metrijbewijs CE en dit voor het leveren van materialen op de werven enbij klanten.

Deze zullen geladen en gelossen worden met behulp vaneenkraan.

 • vriendelijk
 • rijbewijs CE
 • Arbeidsvoorwaarden

  Jekomt terecht in een familiebedrijf waar je geen nummer bent -principe van "geven en nemen" is hier nog van toepassing!

  Signaler cette offre d'emploi
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature