Onderhoudstechnieker
DELHAIZE
Zellik
3 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Als Technieker binnen onze distrubutiecentra van Zellik, voer je autonoom allerhande onderhoudswerkzaamheden uit in verschillende technische vakgebieden.

Je voert autonoom eenvoudige en complexere herstellingen uit aan onder andere beveiligingsinstallaties, poorten, brandbeveiliging, waterinstallaties, elektrisch rollend materieel (clarks, transpaletten etc).

Je bent in staat om technische plannen binnen verschillende vakgebieden te lezen. Je bent in staat om specifieke installaties te bedienen.

Je begeleidt techniekers in stage of in opleiding bij de uitvoering van hun taken en draagt daarbij verantwoordelijkheid voor het eindresultaat.

Je treedt op als verantwoordelijke (in uitzonderlijke omstandigheden : bij afwezigheid van de verantwoordelijke), zonder beslissingen te nemen die de werknemers in gevaar kunnen brengen.

Je bent een geschoold technieker (werkervaring is een plus punt maar geen must). Je spreekt uitstekend Nederlands. Daarnaast begrijp je Frans.

Je beschikt over een goede kennis van elektriciteit en mechanica. Kennis in pneumatica, hydraulica, automatisatie en koeling is mooi meegenomen.

Je kan zelfstandig werken. Wij werken met een ploegensysteem. Je bent dus bereid in te stappen in de voormidag, namiddag, nacht of weekend ploeg.

Een job én een rijkelijk gevuld privéleven? Bij Delhaize kan dat. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangepast aan jouw ervaring.

Bovendien geniet je van diverse extralegale voordelen : maaltijdcheques, uitgebreide groeps- en hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, en uiteraard een personeelskorting in de winkel! En groeien?

Da... Originele vacature is te vinden op StepStone.be Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! https : / / bit.

ly / 2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.be!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier