Orthopedisch schoentechnicus
Accent
Gent, BE
3 dagen geleden

Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijfdat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met dekwaliteit van een selectiebedrijf.

Er worden enkel jobs aangebodendie uitzicht bieden op een vast contract. Dit wordt mogelijkgemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meerdan 12.

000 mensen aan een job helpen. Met 230 kantoren heeft AccentJobs het grootste kantorennetwerk vanBelgi .

Functiebeschrijving

Completevoetanalyse ( structuur functie en biomechanica ) Zooltherapie : Maatname van zolen en steunzolen. Inpassen indien nodig aanpassenen afleveren.

Onderzoek : gang en loop analyses Siliconen therapie : corrigeren van een standsafwijking vb : hamertenen klauwtenen infra-en supraductus (overlappende tenen) ?

steunzolen op maat te schurenen te frezen in ons atelier. Schoen advies Maatnames Scannen vanBraces ( 3d scanner) om op maat temaken

Functie-eisen

Alsorthopedisch technicus werk je in een orthopedisch bedrijf in hetatelier en vervaardig je orthopedische leesten schoenen steunzolenvoetorthesen schachten?

Ook voer je orthopedische aanpassingen aanconfectieschoenen uit. Je bent daarbij verantwoordelijk voor dekwaliteit van je eigen werk.

De uitvoering van je job vereistmotorische skills organisatietalent en vaardigheid in het bedienenvan uiteenlopende machines.

Communicatie kennis en nauwkeurigheidzijn cruciaal in hetproductieproces.

Arbeidsvoorwaarden

BijAccent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillendedoelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen. Om diediversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillendegespecialiseerde afdelingen opgericht.

Zo kunnen we iedereen helpenmet kennis van zaken. Tijdens het sollicitatieproces staan we jegraag als jobcoach bij met raad en daad.

Ons doel samen met jou degepaste job vinden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier