Target Recruitment - Business Analist
Target Recruitment
Roeselare, Belgium
4 dagen geleden
source : ictjob.be

Filevrije omgeving, uitdagende functie, familiale werksfeer, groeiend Belgisch bedrijf. Gieten we deze ingredi├źnten samen?

Dan kan dit niets anders dan een top functie opleveren! Deze interne functie als functioneel / business analist bevindt zich in de regio van Roeselare (West-Vlaanderen).

Je maakt deel uit van een Belgisch productiebedrijf met in totaal 2000 werknemers. Ze exporteren hun producten internationaal.

Er heerst een collegiale werksfeer waar iedereen zijn steentje bijdraagt. Functie Als functioneel / business analist kom je terecht in het IT team van 10 collega's waarbij je rapporteert aan de IT manager.

Je bent verantwoordelijk voor een vlotte werking van de software : je analyseert en documenteert bedrijfsprocessen, de noden en behoeften van de gebruikers en vertaal deze in een oplossing.

Hierbij stuur je de software engineers aan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor verschillende grote en kleine projecten.

Je doet de analyse van deze projecten en je verzorgt de roll out in samenspraak met de leveranciers. Je verhelpt technische en functionele storingen in het systeem.

Je rapporteert intern naar verschillende partijen. Je fungeert als de link tussen business en IT. Profiel Je beschikt over een bachelor diploma.

Je hebt relevante ervaring als functioneel / business analist of je bent op zoek naar je eerste werkervaring. Indien je kennis hebt van SQL is dit een sterke troef.

Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels in combinatie met een basis Frans. Indien je een achtergrond hebt in rapportagesystemen (Oracle, Power BI, Qlik,.

 • dan is dit een troef. Elke kennis van project management methodologie├źn (zoals Prince2) is een voordeel. Aanbod Je ontvangt een marktconform salaris aangevuld met maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, worktools, ecocheques, bedrijfsrestaurant, .
 • Je krijgt de kans om veelzijdige taken uit te voeren en ervaring op te bouwen binnen een open en positieve sfeer. Je komt terecht in een stabiel bedrijf en dit gelegen in een filevrije omgeving in West-Vlaanderen.
 • Contact Ben je op zoek naar een functie als business / functioneel analist in een typisch West-Vlaams bedrijf? Reageer dan nu en stuur je CV via onderstaande knop.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier