Promogirl/promoboy
Moving Ideas
1831 Diegem
3 dagen geleden
source : Student.be

Company description

For all brands with great fans in the virtual world, Moving Ideas provides engaging contacts in the real world

Job description

Zoek je een leuke studentenjob? Moving Ideas, een bedrijf actief in marketing en reclame is constant op zoek naar promogirls / promoboys.

Missie : je zal werken op diverse promotionele campagnes, outdoor & indoor (uitdelen van staaltjes, uitdelen van flyers, animaties, degustaties, ) in heel België.

Je bent vertegenwoordiger en aanspreekpunt voor grote merken.

Interesse? Stuur dan snel je CV + recente foto + je beschikbaarheid naar : cv movingideas.be

Als je wordt goedgekeurd stellen wij enkele jobs voor in functie van jullie beschikbaarheid, taalvaardigheid en het al dan niet beschikken van een rijbewijs.

Searched Profile

Wij recruteren dynamische, gemotiveerde en sociale personen. Wij zoeken vooral Nederlandstalige studenten. Als je tweetalig bent met een rijbewijs is dit een pluspunt maar dit is niet noodzakelijk voor al onze jobs.

We offer

Een aantrekkelijk loon van €10,18 per uur en de kans om grote merken te vertegenwoordigen. Dit staat heel goed op je CV.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier