Ontwerpverantwoordelijke
Whoohoo
Gent, Belgium
1 dag geleden

Over de functie

Ontwerp de nieuwe verkavelingen.

Als ontwerpverantwoordelijke behandel je projecten van voorontwerp t.e.m. de aanbestedingsfase. De projecten omvatten volledige verkavelingen en woonzones, waar jij instaat voor de wegenis en riolering.

Om jouw project verder uit te werken, krijg je ondersteuning van 6 tekenaars en een landmeter.

Functie eisen

Je beschikt als ontwerpverantwoordelijke over bachelor of master bouwkunde. Door jouw technisch inzicht weet je plannen, meet- en vorderingsstaten grondig te analyseren.

Daarnaast heb je een gezonde interesse in wegenis en riolering. Daarnaast ben je vlot communicatief en kritisch ingesteld.

Over het bedrijf

Onze klant, een studiebureau in Roeselare, wil graag hun team uitbreiden met een ontwerpverantwoordelijke. Je komt in een leuk team terecht, waar je steevast interne opleidingen kunt volgen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier