Data Protection Officer (DPO)
Smals
Brussels, Sint-Gillis, Belgium
5 dagen geleden
source : Stellenanzeigen.de

Als Data Protection Officer (DPO) speel je een sleutelrol in de bescherming van persoonsgegevens en werk je mee aan het verzekeren van een adequaat veiligheidsbeleid voor de bescherming van persoonsgegevens.

Dit is een greep uit jouw takenpakket : - Je zorgt ervoor dat de organisatie compliant is met de actuele privacy wet- en regelgeving.

 • Je geeft advies met betrekking tot de naleving van de voorschriften van de GDPR en de minimale normen van de sociale zekerheid voor de verwerking binnen de organisatie.
 • Je coördineert en staat de verschillende verantwoordelijken van de organisatie bij in de opmaak en onderhoud van de gegevensbeschermingseffectbeoordeling van alle verwerkingen binnen de organisatie.
 • Je coördineert en staat de organisatie bij in de opmaak en het onderhoud van het register van de verwerkingsactiviteiten.
 • Je voert analyses uit, je verstrekt je advies en je begeleidt de verschillende teams bij het opstellen en uitvoeren van regels en voorschriften van dataprotectie en informatieveiligheid in verschillende fases van de ontwikkeling en uitbating van diensten.
 • Je bent betrokken bij verschillende projecten voor de security- en privacyaspecten en je onderzoekt risico’s verbonden met het verwerken van informatie.
 • Waar mogelijk stel je oplossingen voor om hier adequaat mee om te gaan. - Je werkt samen met de relevante gegevensbeschermingsautoriteit en je fungeert als contactpersoon, zowel voor interne medewerkers als externe stakeholders.

 • Je bent voor het beleidsdomein het aanspreekpunt inzake alle aangelegenheden die hiermee verband houden. - Je werkt nauw samen met een multidisciplinair team van informatica-specialisten, informatiebeheerders, juristen, Je bent verantwoordelijk voor de interne veiligheid.
 • Je stelt een informatieveiligheidsplan op en je staat in voor de opvolging van dit plan. - Je blijft geïnformeerd over evoluties van informatieveiligheid en het bedreigingslandschap en rapporteert aan het management over de bestaande en nieuwe risico’s hieromtrent.
 • Je maakt voorstellen voor een continue aanpassing en verbetering van het veiligheidsbeleid en veiligheidstechnologieën.
 • Je behaalde een masterdiploma en kan reeds bogen op een gelijkaardige ervaring. Je hebt reeds een eerste werkervaring (of gelijkwaardig) in het domein van privacy management, information security governance, cyber security, risk management of security auditing.

  Een grondige kennis van de AVG / GDPR is noodzakelijk en je beschikt over gespecialiseerde kennis van gegevensbeschermingspraktijken en in het bijzonder de kennis van het recht.

  Je hebt een sterke affiniteit met zowel de IT-technische als de juridische kant van data protection. Je bent geïnteresseerd in de nieuwe trends en technologieën met betrekking tot informatieveiligheid en privacy, die voor de organisatie een toegevoegde waarde kunnen betekenen.

  Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je bent in staat om vooropgestelde ideeën schriftelijk op een gestructureerde en duidelijke wijze weer te geven.

  Tevens ben je analytisch ingesteld, proactief en praktijkgericht. Verder kan je zelfstandig en georganiseerd werken. Een zeer goede kennis van het Frans en het Nederlands is noodzakelijk.

  Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

  ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd d... Français, Wet en Regelgeving, Veiligheid, Management, Opérations, Onderhoud, Management, Cybersécurité, Néerlandais, Audits, Frans, Technologie, Politique, Audit de sécurité, Recht, Gestion des risques, Sociale zekerheid, Communicatie, Sécurité sociale, Pragmatique, Communication, Rapport, Consulting, Beveiligingsdienst, Développement, Informatique, Cyber Security, Nederlands, Service de sécurité, Adaptations, Risicobeheer, Norme EN Originele vacature is te vinden op StepStone.

  be Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.

  be! Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! https : / / bit.

  ly / 2jPYsZC For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be! La version originale de cette offre d’emploi est disponible sur stepstone.

  be Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier