PROJECTMANAGER AFWERKING KLANTENBEGELEIDING
Hays Kortrijk
Knokke-Heist, West-Vlaanderen, België
4 dagen geleden

Regio Knokke Projectmanager afwerking + Klantenbegeleider bij bouwpromotor Prestigieuze projecten Mast (Interieur)architectuur, Bouwkunde 1080533

Over de organisatie

Onze klant is een projectontwikkelaar die luxueuze residentiële projecten realiseert aan de oostkust. Dit bedrijf staat voor hoogwaardige projecten met gunstige ligging en werkt hiervoor samen met hooggeschoold en ervaren personeel en bekwame onderaannemers.

Owv verdere groei en evolutie van het bedrijf, gaan we voor hen op zoek naar een extra projectmanager afwerking.

Jouw nieuwe functie

Als projectmanager afwerking krijg je het bouwproject door van de projectleider ruwbouw voor verdere uitvoering. Op dat moment is het appartementsgebouw water- en winddicht.

 • Dit betekent concreet dat je de kopers bijstaat in hun keuzes rond indeling, materialen, technieken en afwerking. Je gaat dus van jouw project alle afwerkingsfases technisch en administratief voorbereiden;
 • prijsaanvragen uitsturen, de verschillende aannemers selecteren en contracteren in samenspraak met technisch directeur en ervoor zorgen dat je kopers tijdig beslissen wat ze willen.

  Alles van meerwerken hou je consequent bij voor een juiste afrekening nadien. Je zal een goed contact proberen op te bouwen met de verschillende leveranciers naar wie de eindklanten worden doorverwezen voor het kiezen van parket, sanitair, keuken, vloeren enz.

  Je organiseert plannings- en werfvergaderingen met alle betrokken partijen. Je verzorgt de werfopvolging en -coördinatie tem oplevering.

  Doorheen gans het bouwproces ben je contactpersoon voor de koper, onderaannemers en architect. Je rapporteert aan de technisch directeur.

  Wat heb je nodig om succesvol te zijn?

  Je bent in het bezit van een diploma Architectuur, Interieurarchitectuur of Ingenieur Bouwkunde. Je kan bij voorkeur enkele jaren relevante ervaring meebrengen.

  Je spreekt vlot Nederlands en kan je minstens uit de slag trekken in het Frans. Verder kennis hebt van courante tekenprogramma's en beschik je over een goeie materiaalkennis.

  We kijken uit naar een gedreven, voorname en enthousiaste persoon die sterk is in organisatie en communicatie en klantgerichtheid hoog in het vaandel draagt.

  Tot slot heb je een sterk ruimtelijk inzicht en volg je graag de laatste stijl- en interieurtrends.

  Wat krijg je hiervoor in ruil?

  Je komt terecht in een splinternieuw en goed geëquipeerd kantoor. Bekwame ingenieurs en architecten zullen je graag wegwijs maken in hun organisatie.

  Het betreft een zeer stabiel bedrijf met een gemoedelijke sfeer. Ze behoren tot de top van de bouwpromotie in Knokke. Bij het bezoeken van de werf, kan je doorgaans genieten van een frisse, inspirerende wandeling op de zeedijk.

  Men biedt je een uiterst zelfstandige, verantwoordelijke spilfunctie en krijgt er de kans om een lange mooie carrière bij hen uit te bouwen - dit tegen een uiterst aantrekkelijke verloning met diverse extralegale voordelen.

  Men verkiest iemand die in loondienst wil werken.

  Solliciteer voor deze functie

  Heb je interesse in deze vacature als Projectmanager afwerking / klantenbegeleider (ref. 1080533) in regio Knokke? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv.

  Telefonisch kan je contact opnemen met Charlotte Vandevelde op het nummer 056 23 04 61 of 0470 19 10 18. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrièremogelijkheden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier