Project Engineer Civil Works
ARCADIS Belgium nv
Berchem, BE
15 uur geleden

Functie

Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden : Improving the quality of life.

Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klanten geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven.

Heb jij als Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde een passie voor Civiele Techniek en een uitgesproken interesse in het berekenen van complexe infrastructuren zoals bruggen, tunnels, kaaimuren, sluizen, ?

Dan willen wij jou ontmoeten!

Als Projectingenieur Civiele Techniek is jouw kennis en expertise een speerpunt bij de verdere ontwikkeling van onze infrastructuurprojecten.

Bij Arcadis krijg je de ruimte, vrijheid en nodige ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw kennis-en productontwikkeling binnen je vakgebied steeds up-

to-date blijft. Je krijgt de kans om een expert te worden binnen het domein van multidisciplinaire infrastructuurprojecten.

Voorbeelden van projecten :

 • Sluizencomplex Gent-Terneuzen , een cruciale schakel in de Seine-Schelde-verbinding waarbij Arcadis instaat voor o.a. hydraulische berekeningen, betonberekeningen, geotechniek, nautische veiligheid, landschapsarchitectuur en systems engineering.
 • Oosterweelverbinding , de ontsluiting van de Antwerpse Ring om de mobiliteit en de levenskwaliteit in en rond Antwerpen te verbeteren.
 • Arcadis staat in voor de uitvoeringsstudies met betrekking tot zowel het infrastructuurdesign als het ontwerp van de civiele structuren.

 • R0 , waarbij Arcadis ondersteuning biedt bij de herinrichting van de Ring rond Brussel. Deze herinrichting betreft het noordelijke deel van de Ring, tussen de knooppunten Groot-
 • Bijgaarden en Sint-Stevens-Woluwe. Arcadis zorgt voor verkeerskundige studies, technische ontwerpen (wegen, kunstwerken en andere infrastructuur), procesbegeleiding, advies bij aanbesteding, en ondersteuning bij stakeholdermanagement en communicatie.

  Welke uitdaging ga jij aan?

 • Samen met je team realiseer je grote infrastructurele projecten in opdracht van aannemers en overheid.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van concepten, de voorstudie, de technische detailstudies en het opstellen van ramingen, bestekken en meetstaten.
 • Je ontwerpt en dimensioneert structuren en funderingen van voornamelijk betonconstructies (sporadisch ook staalconstructies) voor civiele kunstwerken, grond mechanisch studiewerk,
 • Je coördineert de opmaak van wapening- en bekistingsplannen en controleert de uitvoering op de werf.
 • Gedurende de looptijd van het project ga je in overleg met zowel interne als externe stakeholders.
 • Wat heb jij in je mars?

 • Je beschikt over een diploma Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde.
 • Je hebt een uitgesproken interesse in civiele techniek, interesse in duurzaamheid en een passie voor complexe projecten.
 • Een eerste werkervaring in stabiliteitsstudies is een plus maar geen must, een positieve attitude en vooral de goesting om je in te werken, te ontplooien en te groeien des te meer.
 • Je bent bereid jouw kennis en vaardigheden voortdurend aan te scherpen, te vernieuwen en te verruimen aan de hand van opleidingen, nieuwe ervaringen en leadershipprogramma’s.
 • Jouw hands-on aanpak en sterk organisatievermogen maken van jou een klant- en resultaatgerichte collega.
 • Indien je reeds kennis / ervaring hebt met Scia, Plaxis en D-Sheet is dit een plus maar geen must.
 • Aanbod

  Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

  We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten.

  We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.

  Ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen, denk maar aan maaltijdcheques, een groeps-

  en hospitalisatieverzekering, en extra verlofdagen.

  Op een duurzame manier naar het werk? Bij Arcadis kan het! Onze kantoren zijn op wandelafstand van het openbaar vervoer.

  Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen : terugbetaling openbaar vervoer, een fietsvergoeding, Cambio, en afhankelijk van je functie - een bedrijfswagen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier