Digital Experience Manager
Brussels Airport
Brussels, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Digital Experience Manager Apply HereBack Geef je carrière een droomvlucht! Ook de luchthaven heeft een cockpit, namelijk : Brussels Airport Company .

Van hieruit wordt de koers uitgestippeld van de belangrijkste luchthaven in België, in het hart van Europa. Wist je dat hier jaarlijks 25 miljoen passagiers en 536.

000 ton vrachtvervoer passeren? Als sterk groeiend bedrijf tellen we bij Brussels Airport Company ruim 1.000 collega’s. En we verwelkomen maar al te graag nieuw talent aan boord.

Aan de horizon liggen tal van doorgroeimogelijkheden en ambitieuze projecten. Het fantastische uitzicht krijg je er zomaar bij! En geloof ons dat word je niet snel beu.

Ready for boarding? Om ons departement DIGITAL te versterken, zijn we op zoek naar een Digital Experience Manager (M / V).

BAC heeft de ambitieuze visie om tegen 2040 een totaal geconnecteerd economisch centrum te zijn dat de beste luchthaven van Europe uitbaat.

Om deze visie te bereiken zetten we onszelf een aantal duidelijke doelstellingen. Op vlak van Digital gaat het erom front-runner te zijn in het leveren van innovatieve digitale oplossingen die leiden tot superieure commerciële prestaties en fantastische ervaringen voor de klanten.

We willen binnen BAC ons e-commerce & loyalty voorstel continu aanpassen en verbeteren zodat we, rekening houdend uiteraard met de end-to-end journey, onze klant optimaal servicen met onze digitale services.

Je rapporteert aan de Digital Commerce Manager’ en je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn; Categorie strategie uitbouwen : met partners, het optimale gamma (product, services, events) selecteren om marges en omzet te verhogen Commerciële activatie commerciële initiatieven ontwikkelen om interesse & verkoop te boosten waarbij snelheid, kwaliteit en kwantiteit worden verzoend.

Relatiemanagement : met retail partners : een optimale samenwerking opzetten rond o.a. activaties, targets, etc. om samen groei te genereren.

Kennismanagement : continu op de hoogte blijven van trends en evoluties op vlak van e-commerce & loyalty opdat BAC optimale en kwalitatieve klantenervaring kunnen bieden Welke bagage breng je mee?

Je behaalde een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring Je hebt minstens 4 jaar relevante e-commerce merchandising ervaring met proven track-record van min.

3 jaar op commercieel vlak in een digitale sector Analytisch, actieplannen generen uit strategie Pragmatisch, beslissen, go-getters mentaliteit, Klantgericht en commercieel Communicatief, divers en complex stakeholdermanagement Vloeiend Nederlands of Frans, vlot in de andere landstaal & vlot Engels Onze service aan boord Bij Brussels Airport werk je in een wereld op zich, vol nieuwe kansen en boeiende uitdagingen.

Je komt terecht in een unieke en inspirerende omgeving, die jouw talenten vleugels geeft. Bye bye, files! Brussels Airport heeft zijn eigen treinstation, met heel veel verbindingen.

Je staat in no time en zonder stress op je werk. Ook je step of fiets zijn uiteraard welkom. Naast een aantrekkelijk salarispakket bieden wij je ook heel wat niet-financiële voordelen .

Wat dacht je van een top-notch verzekeringspakket, kortingen op luchthavendiensten, maaltijdcheques en een mobiliteitspakket?

Aan boord bij Brussels Airport Company krijg je ook veel ruimte voor personal entertainment : flexibele werkuren én occasioneel thuiswerk.

Ontdek de wereld van Brussels Airport door onze virtual reality-bril : ontdek onze visie voor 2040. De check-in Zin gekregen om jezelf te overstijgen en mee te reizen naar onze bestemming 2040?

Bezorg dan je cv en motivatiebrief aan Sofie Bruynooghe. En wie weet, verwelkomen we je heel binnenkort wel aan boord! Meer info?

Heb je toch nog vragen? Contacteer dan gerust Sofie Bruynooghe op 02 / 753.40.26 of per mail op sofie.bruynooghe brusselsairport.

be Apply HereBack Powered by CVWarehouse

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier