Werfcoördinator
Fluvius
Erembodegem, BE
3 dagen geleden

Als werfcoördinator werk je met een sterk team aan een vlotte dienstverlening.

Je leert de Fluvius-flow kennen als je broekzak : je vindt de snelste weg naar een passende afhandeling van elk dossier.

Je bent punctueel en vriendelijk, want jij bent de steun en toeverlaat van klanten en collega’s.

Waar werk je? Regio Halle, St-Pieters-Leeuw en St-Genesius-Rode .

Wat doe je concreet? Met de glimlach sta je in voor het voorbereiden, coördineren, opvolgen en administratief en financieel afhandelen van de uit te voeren werken op werven .

Je waakt over de correcte toepassing van de lastenboeken en anticipeert op onregelmatigheden . Je houdt toezicht op de uitvoering van werken door aannemers en neemt deel aan intern en extern overleg over werven heen.

Je houdt hierbij het hoofd koel en bewaart het overzicht.

Wat moet jij hebben? Je beschikt bij voorkeur over een b achelordiploma in een technische richting . Je hebt enkele jaren relevante ervaring in een coördinerende rol en / of projectleiding .

Kennis van gas, elektriciteit en openbare verlichtingsnetten is een pluspunt. Verder werk je nauwkeurig en kan je verantwoordelijkheid nemen over een werf van A tot Z.

Wat levert dat op? Ons pakket bestaat, naast een aantrekkelijk loon , uit fijne voordelen , zoals maaltijdcheques en natuurlijk korting op je energiefactuur.

Een Fluviusser werkt hard, maar kan ook hard genieten dankzij een mooie verlofregeling en een flexibele arbeidsregeling .

Wij bieden jou een vast contract aan.

Wanneer kan je aan het werk? Zo snel mogelijk. Van zodra je solliciteert, doorloop je de verschillende stappen in de sollicitatieprocedure.

Eerst krijg je een uitgebreide opleiding. Dan begint het pas echt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier