FULL STACK DEVELOPER | Zorgsector | Microsoft omgeving
EyeTech Solutions
Brussels, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Klaar voor een nieuwe uitdaging als Full Stack Developer? Lees dan zeker verder!Dit gespecialiseerd IT bedrijf is gelegen in de regio Gent en actief in de zorgsector.

Momenteel zijn ze in volle expansie en op zoek naar een Full Stack Developer om het team te versterken. Vanwege hun kwaliteit en ervaring zijn ze een sterke speler binnen de sector.

Full Stack Developer - JobomschrijvingSamen met je team zal je complexe bedrijfssoftware ontwikkelen en implementeren.Als Full Stack Developer zal je websites en applicaties bouwen, testen en ontwikkelen voor alle klanten.

Je zal alle noden / behoeften van de klant moeten omzetten tot technische, op maat gemaakte oplossingen.Full Stack Developer - ProfielBij voorkeur beschik je reeds over enkele jaren werkervaring als Full Stack Developer.

Een hoger diploma is zeker een plus.Je zal aan de slag gaan met volgende technologieën : C#, WPF, MVC, ASP.Net. Kennis van MS SQL is zeker een voordeel.

Je bent een gedreven en communicatief sterk persoon die zich vlot kan uitdrukken in zowel het Nederlands als het Engels. Spreek je ook goed Frans?

Dan is dit zeker een plus.Full Stack Developer - AanbodJe krijgt een marktconform salaris dat kan oplopen tot EUR55.000, volledig afhankelijk van je ervaring.

Daarbovenop krijg je een maandelijkse nettovergoeding van EUR150. Zo heb je iedere maand nog een aangename bonus bovenop je salaris.

Zeker een leuk extraatje!Verder krijg je een bedrijfswagen inclusief tankkaart. Het type wagen is te bespreken, maar een Mercedes of Audi zijn zeker enkele opties.

Zeg alvast vaarwel tegen tank - en verzekeringskosten.Je krijgt ook een uiterst voordelige groeps- en hospitalisatieverzekering.

Zo hoef je je geen zorgen te maken om de toekomst.Nood aan flexibiliteit? We got you covered! Je zal zelf inspraak hebben op je werkuren en krijgt de mogelijkheid tot enkele dagen telewerk.

Een uitstekende work-life balance dus.Je komt terech in een gemotiveerd en aangenaam team met familiale sfeer. Er worden vaak activiteiten georganiseerd zoals etentjes, indoor skieën, after work drinks en nog veel meer.

Collega's zullen hier snel meer worden dan louter zakelijke relaties.Twijfel niet en solliciteer meteen!Neem zeker ook een kijkje op onze website voor meer vacatures :

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier