Software Architect (DBA)
Obasi
Tienen, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als Software Architect ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van de architectuur van onze softwareoplossingen.Je definieert, over teams heen, de architectuurprincipes, je leidt de a.

 • De vacatureAls Software Architect ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van de architectuur van onze softwareoplossingen.
 • Je definieert, over teams heen, de architectuurprincipes, je leidt de architectuurwerking en zorgt voor buyin en betrokkenheid van de verschillende teams.

  Je helpt een gemeenschappelijke manier van werken te implementeren, volgt op en stuurt bij waar nodigJe stimuleert kennisdeling en deelt best practices.

  Je definieert samen met de ontwikkelteams de grenzen waarbinnen zij autonome keuzes kunnen maken.Functie eisenErvaring als DBA is noodzakelijkJouw belangrijkste taken1.

  Je definieert, over teams heen, de architectuurprincipes, je leidt de architectuurwerking en zorgt voor buyin en betrokkenheid van de verschillende teams.

  3. Je stimuleert kennisdeling en deelt best practices.4. Je definieert samen met de ontwikkelteams de grenzen waarbinnen zij autonome keuzes kunnen make5.

  Gedeeltelijk vanuit huisOver ObasiObasi ontwikkelt kwalitatieve en beveiligde softwaretoepassingen voor de zorgsector. Onze software automatiseert en optimaliseert diverse diensten binnen een organisatie, steeds met de zorgvrager als centraal uitgangspunt.

  Van medische en verpleegkundige diensten tot financiële modules.Opgericht in 19781 kantoor20-50 medewerkers35 is de gemiddelde leeftijdWat kan je?

  InfrastructuurMaster denkniveauMedior werkniveauNederlands sprekendWat krijg je?InhouseGlijdende werkurenLease autoTankkaartMobielLaptopPensioenNetto onkostenvergoedingHospitalisatieverzekeringWat doe je?

  Minimaal een 40-urige werkweekSamenwerken met 10-20 collega'sJe werkt samen metKlantenservice, ManagementJe werkt voornamelijk met

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier