chauffeur CE Distributie
Accent
Oelegem, BE
5 dagen geleden

Onze klant is een gevestigde waarde in Belgi op vlak van transport van import en export goederen. Na eenuitzendperiode maak je kans op een vast contract.

Accent Jobs iseen uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van eenuitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.

Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vastcontract. Dit wordt mogelijk gemaakt door de 700 gepassioneerdemedewerkers die elke dag meer dan 12.

000 mensen aan een job helpen.Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk vanBelgi .

Functiebeschrijving

Vooronze klant gelegen in Ranst zijn wij op zoek naar een Chauffeur CEvoor distributietransport. Jouw dag start bij de klant in Ranstwaar je vrachtwagen wordt geladen met exportproducten.

Deze vervoernaar je naar verschillende kaaien in de haven van Antwerpen.Eenmaal leeg wordt je vrachtwagen geladen met importproducten.

Vervolgens ga je deze bij de klanten leveren. Je vervoert zowelfood als non-food producnten. Je rijdt van maandag tot en metvrijdag.

Functie-eisen

Wijzoeken een chauffeur met

 • rijbewijs CE
 • geldige bestuurderskaart en code 95
 • geldige medische schifting
 • ADR colli
 • je kanzelfstandig werken en bent een echte problem solver
 • Je hebt een eerste ervaring alsvrachtwagenchauffeur. Je bent flexibel naar start uur en langedagen. Je kan je vlot uitdrukken (+ lezen en schrijven) in hetNederlands Frans ofEngels.

  Arbeidsvoorwaarden

  BijAccent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillendedoelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen. Om diediversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillendegespecialiseerde afdelingen opgericht.

  Zo kunnen we iedereen helpenmet kennis van zaken. Tijdens het sollicitatieproces staan we jegraag als jobcoach bij met raad en daad.

  Ons doel samen met jou degepaste job vinden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier