Projectleider Liftinstallaties (m/v)
Konvert Office Brussel
Leuven, BE
5 uur geleden

Profiel

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het binnen planning en budget realiseren van nieuwbouwprojecten voor de liftinstallaties.

Daarbij dient elk project te voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidseisen. Je hebt hierbij aandacht voor een doeltreffende inzet van materiaal / manpower.

 • Je bereidt het volledige project voor (dossierstudie, analyse lastenboek, organisatie van de werf, ed.). - Je volgt werfverslagen op, woont werfvergaderingen bij en zorgt met de nodige ondersteuning voor een sluitende projectadministratie.
 • Je maakt een correcte planning op van een aantal techniekers en onderaannemers, samen met de field support engineers. - Je communiceert met klanten, leveranciers en medewerkers.
 • Je bent voor de klanten hun eerste aanspreekpunt en zorgt voor een constante opvolging.

  Aanbod

  Domein : Mechanische apparatuur, hijsmaterieel, laad- en losapparatuur, liften. Werken aan : Liften. Vanuit het project de technische, financiële en menselijke middelen bepalenDe werken plannen.

  Leveranciers, (onder)aannemers raadplegen en selecteren. Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren. De activiteiten van het personeel plannen en de werkposten verdelen.

  De kosten van de werken schattenEen gedetailleerde prijsraming opstellen - Je komt terecht in een internationale onderneming met een familiaal karakter.

  Je maakt hierbij deel uit van een team van betrouwbare en aangename collega's die elke dag samen met jou aan het succes van de afdeling willen werken.

 • Een salarispakket afgestemd op jouw competenties / ervaring aangevuld met extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering.
 • Een veelzijdige functie waarbij verantwoordelijkheid, pro-activiteit en initiatief op prijs worden gesteld.
 • Vereiste kwalificaties

 • Je hebt een hoger diploma zoals Elektromechanica / Industrieel Ingenieur / Bouwkundig Ingenieur.- Je beschikt over een goed probleemoplossend vermogen en hands-on mentaliteit waardoor je obstakels niet uit de weg gaat en deze ziet als een uitdaging om op te lossen.
 • Je bent planmatig en organisatorisch ingesteld. - Je bent stressbestendig, overzichtelijk en je werkt accuraat. - Je draagt verantwoordelijkheid over je eigen projecten waarbij zowel zelfstandig en resultaatsgericht werken alsook een kritische blik onontbeerlijk zijn.
 • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands / Engels en je goed weet hoe je het best met collega's, medewerkers, klanten en onderaannemers omgaat.
 • Je hebt een goede beheersing van het courante MS Office pakket.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier