Technical Supervisor TS
Sarens Group
Wolvertem
12 dagen geleden

Job description

Op de Sarens site in Wolvertem wordt er voorzien in het preventief en curatief onderhoud van een uitgebreid machinepark : kranen, heftrucks, trailers,.

 • Voor onze vernieuwde werkplaats technical solutions (SPMT's, jacking systems, skidding systems,... zie http : / / www.
 • sarens.com / en / equipment-solutions.aspx) zijn wij op zoek naar een extra technical supervisor.

  Als technical supervisor ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering en aansturing van het maintenance gebeuren voor een deel van de equipment vloot.

  Vanuit jouw technische autoriteit kan je problemen oplossen, technische noden inschatten en een gerichte follow-up garanderen.

  Daarvoor zal je mee sleutelen in de werkplaats, maar eveneens jouw team aansturen en sterker maken. In deze brede functie sta je verder in voor administratie, technische documentatie en planning.

  Profile

  Na je hogere technische opleiding was je reeds enkele jaren actief in een uitdagende, technische omgeving. Deze ervaring deed je bij voorkeur op in de wereld van het zwaarder rollend materieel : vrachtwagens, bulldozers, tractoren, kranen Jouw technische bagage bestaat uit een stevige theoretische basiskennis in combinatie met praktische skills.

  Een veiligheidsattitude is primordiaal. Indien je beschikt over attesten (VCA, heftruck, rolbrug, ) is dit een sterke troef!

  Dankzij jouw communicatieve en leidinggevende vaardigheden ben je in staat om op een correcte manier een team aan te sturen.

  Je bent in staat om op verschillend niveaus te communiceren. Bij Sarens verwachten wij dat je naast Nederlands eveneens een woordje Engels, Frans of Duits beheerst.

  Je valt op door je passie en gedrevenheid om in de wereld van heavy equipment aan de slag te gaan!

  Je bent bereid om samen met je team uit te groeien tot een wereldreferentie!

  We offer

  Sarens behoort tot de top-3 wereldwijd in de sector van Heavy Lifting. Je komt terecht in een sterke, boeiende en internationale omgeving waar je in contact komt met uitdagend technisch materiaal.

  Werkzekerheid gegarandeerd.

  Je zal een verantwoordelijke functie uitoefenen binnen een firma die persoonlijke groei erg waardeert. Je kan genieten van interne begeleiding en op termijn kan je externe opleidingen volgen.

  Er wordt een aantrekkelijk loon voorzien op basis van je kennis, kunde en ontwikkeling.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier