Nieuwe vaste arts gezocht voor wijkgezondheidscentrum Nieuw Gent
11.11.11
Gent
64 dagen geleden

een erkend, geaccrediteerd huisarts, die graag in teamverband met verschillende disciplines werkt.

We zoeken een arts die de missie, waarden en doelstellingen van ons centrum onderschrijft, en geïnteresseerd is in het werken met een grote diversiteit aan patiënten.

Daarnaast hechten wij veel belang aan evidence based medicine en doelgerichte zorg.

WGC Nieuw Gent

Wij zijn een centrum waar gedreven gezondheidswerkers in interdisciplinair teamverband toegankelijke eerstelijnszorg bieden aan de inwoners van de wijk Nieuw Gent (dicht bij het Sint-

Pieters-Station) en enkele omliggende buurten. WGC Nieuw Gent bestaat sinds voorjaar 2000 en heeft een nieuw gebouw aan het Gentse Rerum Novarumplein, vlakbij het UZ.

Momenteel verzorgt ons centrum ongeveer 4300 patiënten.

Wij streven ernaar de gezondheidszorg toegankelijk te maken voor iedereen, hiertoe trachten wij zo laagdrempelig mogelijk te werken, ook financieel, daarom werken wij met het forfaitaire betalingssysteem.

In het centrum zijn 35 collega’s werkzaam, naast zorgverstrekkers (8 artsen, 5 verpleegkundigen en 1 zorgkundige, 4 kine) bestaat ons zorgteam ook uit onthaalmedewerkers, een gezondheidspromotor, maatschappelijk werker, een diëtist, en een podoloog.

Ons centrum legt naast curatie, ook de nadruk op preventie en gezondheidspromotie, en dit niet alleen naar de eigen patiënten maar ook naar de bevolking van ons werkingsgebied.

Meer informatie omtrent de visie, missie en de werking van ons wijkgezondheidscentrum vind je op onze website : .

Wij maken deel uit van de Vereniging van Wijkgezondheidscentra. Meer informatie omtrent de visie, het concept van de wijkgezondheidscentra vind je op de website van de Vereniging van Wijkgezondheidscentra :

Ons aanbod

Contract voor onbepaalde duur (barema klasse 20 van PC 330) voor min. 30.5u tot 38u / week met maaltijdcheques en groepsverzekering, tussenkomst woon-

werkverkeer en dienstverplaatsingen en een bijkomende vergoedingen voor wachtdiensten.

Verzekeringen, BA, aansluiting bij beroepsfederaties, arbeidsongevallen en omnium dienstverplaatsing neemt het WGC ten laste.

Een leerrijke, afwisselende en uitdagende werkervaring binnen een collegiaal en gedreven team in een fris nieuw gebouw met veel ruimte en licht, in de wijk Nieuw Gent.

Procedure en timing

Indiensttreding vanaf oktober 2018

Een motivatiebrief met CV kan je bezorgen aan An Van De Walle, Rerum Novarumplein 182, 9000 Gent, 09 / 221.21.81, of .

We maken zo snel mogelijk een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Interesse en / of nog vragen?

Je kan steeds terecht bij An Van De Walle 09 / 221.21.81 of via

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier