Stagiair Human Resources
Colruyt Group
Halle, Belgium
6 dagen geleden

Op zoek naar een boeiende stageplaats binnen human resources? Als stagiair bij Colruyt Group pas je de theorie toe op de werkvloer.

Je krijgt een volledig zicht op alle HR-processen, van rekrutering en selectie tot en met de administratieve opvolging.

De juiste medewerker op de juiste plaats, daar staan we voor op de HR-afdeling. En aangezien Colruyt Group zoveel verschillende bedrijven en afdelingen telt, zijn onze HR-

medewerkers sterk gespecialiseerd. Afhankelijk van je interesses en vaardigheden, kan je hier dus heel wat kanten uit. Denk aan Rekrutering & Selectie, Learning & Development, Project Office Ook voor duidelijk afgelijnde projecten zijn we soms op zoek naar specifieke profielen.

Je kan een praktijkstage lopen of stage doen in functie van je bachelor- of masterproef. Aan de hand van jouw persoonlijke interesses en opleidingsnoden zoeken we de ideale match met alle stagemogelijkheden binnen HR.

Bezorg ons je stage-aanvraag minstens één maand voor de gewenste stageperiode.

Je loopt stage in ons hoofdkantoor in Halle.

Profiel

 • Opleiding Je studeert handelswetenschappen met specialisatie HR, bedrijfspsychologie, personeelswerk of volgt een andere HR-
 • gerelateerde richting.

 • Talenkennis Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en een goede kennis van het Frans. Dat is nodig om vlot te communiceren met al je collega’s.
 • Teamspeler Je houdt van teamwerk maar kan ook zelfstandig werken.
 • Leergierigheid Je bent enthousiast en wil zoveel mogelijk bijleren over HR. Je neemt je taken ter harte, werkt nauwkeurig en zet met plezier je tanden in nieuwe uitdagingen.
 • Wij bieden

 • Stimulerende omgeving Je komt terecht in een boeiende stage-omgeving waarbij je alles leert over de HR-processen binnen Colruyt Group.
 • Zelfontplooiing Bij ons krijg je de kans om jouw competenties en talenten volop in te zetten. Tijdens je stage zorgen we bovendien voor een begeleider die jou coacht en waarmee je regelmatig overlegt.
 • Variatie Je komt met veel ervaren specialisten in contact. Zo zijn geen twee dagen hetzelfde.
 • Toekomstkansen Een stage bij Colruyt Group is een unieke kans om de eerste stappen in je carrière te zetten. Een ideale springplank om een duurzame loopbaan op te bouwen binnen onze organisatie.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier