KLUSJESMAN NL/FR/ENG
manpower
Machelen, Belgium
12 dagen geleden

Job Description

Als klusjesman ben je verantwoordelijk voor het goede onderhoud van het gebouw van de klant. Zo zal je instaan voor het vervangen van binnen-

en buitenverlichting, kleine herstellingen en onderhoudswerken, het ruimen van sneeuw en zout strooien en kleine sanitaire hetstellingen.

Daarnaast sta je ook in voor het ondersteunen van het keukenteam. Je staat in voor het in orde zetten van vergaderzalen, het opvolgen van de voorraden voor de verschillende automaten en kleine verhuizingen.

Client Description

Je werkt voor een internationaal bedrijf in de sector van quality of life services. Zij zijn op zoek naar een klusjesman voor één van hun klanten in Diegem.

Candidate Profile

Spreek je goed Nederlands, Frans en Engels? Ben je handig en heb je een BA04-attest? Heb je kennis van MS office? Ben je communicatief en klantgericht?

Heb je een goede basis technische kennis rond elektriciteit en sanitair? Kan je zelfstandig werken en ben je flexibel?

Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Client Offer

Je krijgt een interim contract met optie op een vast contract! Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u00 tot 16u00.

Je krijgt een aantrekkelijk salaris dat wordt aangevuld met extralegale voordelen.

Interesse? Stuur je CV naar office.zaventem manpower.be of bel voor meer informatie 02 / 709 09 70!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier