Coördinator Talentenstroom
Provincie Antwerpen
Antwerpen, Belgium
25 dagen geleden

De provincie Antwerpen is voortdurend op zoek naar enthousiaste en competente medewerkers. Hun kwaliteiten zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap.

Momenteel organiseren wij een selectieprocedure voor de voltijdse functie van COÖRDINATOR TALENTENSTROOM voor het Departement Economie, Streekbeleid en Europa Autonoom Provinciebedrijf Havencentrum.

Je zal werken op volgend adres : CEPA gebouw, Adriaan Brouwerstraat 24, 2000 Antwerpen. Dit kan op langere termijn wijzigen.

Er is financiering beschikbaar tot eind 2019, dus je start met een contract van bepaalde duur. Indien aansluitend het project Talentenstroom wordt verder gezet, kunnen we overgaan tot een contract onbepaalde duur, gekoppeld aan de bijkomende projectfinanciering.

Na de selectie leggen we een wervingsreserve aan die gedurende 6 maanden geldig blijft. Gedurende deze periode worden alle gegevens van de geslaagde kandidaten bewaard.

We zullen uit deze wervingsreserve putten voor eventuele toekomstige vacatures bij de Provincie of de Autonome Provinciebedrijven (APB’s).

Bij voldoende inschrijvingen kunnen we de vacature voortijdig afsluiten.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier