Medior Java Developer
Ardekay
Gent
9 dagen geleden

Medior Java Developer Finance Spring(boot)

Wat gaat u doen?

Als Medior Java developer te Gent houdt u zich bezig met de ontwikkeling van hoogwaardige financiële software voor het analyseren en simuleren van vastgoedportefeuilles.

Hierdoor kunnen bedrijven een beter inzicht hebben in specifieke aspecten met als doel een beter rendement realiseren en / of opbrengsten genereren.

Daarnaast bent u verantwoordelijk voor de functionele en technische vooruitgang van bestaande webapplicaties. Tot slot bent u actief betrokken bij systeem-

en applicatiearchitectuur keuzes. Technieken en frameworks waarmee u aan de slag gaat zijn onder andere : J2EE, Spring(boot), JSF, AngularJS, JPA en RESTful webservices.

Wat wordt u geboden?

Naast een bruto maandsalaris vanaf €2600,- afhankelijk van expertise, wordt u geboden :

 • Compleet pakket aan extralegale voordelen, zoals firmawagen, groeps- en hospitalisatieverzekering;
 • Werken binnen een jong en dynamisch bedrijf;
 • Constante opleiding richting verschillende inhoudelijke specialismen als richting projectmanagement;
 • Toffe team en leuke sfeer.
 • Wat wordt er van u verwacht?

  Naast minstens 2 jaar professionele ervaring als Java developer :

 • Goede kennis van technieken zoals J2EE, Spring(boot), JSF, AngularJS, JPA en RESTful webservices;
 • U bent een echte teamplayer;
 • U communiceert zowel in het Nederlandse als Engelse taal.
 • Waar gaat u werken?

  Als Medior Java Developer te Gent gaat u aan de slag bij een jong en dynamisch bedrijf. De focus van dit bedrijf is om hoogwaardige financiële software te leveren voor zakenpartners.

  Een voorbeeld van een project is een software voor de analyse en simulatie van vastgoedportefeuilles. U komt in een team van 6 developers terecht waarbij kennis delen om samen te groeien een kernwaarde is.

  Daarnaast worden er gezellige lunches en vrijdag middag borrels georganiseerd om het platte organisatiemodel te behouden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier