Eventmanager (m/v)
Konvert Office Leuven
Alsemberg, BE
19 uur geleden

Profiel

Wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste Project Manager die mee bouwt aan de realisatie van onvergetelijke evenementen.

Je zal instaan voor de volgende taken : - Verantwoordelijk zijn over een aantal lopende projecten.- Voorbereidingen en presentaties maken van event-aanvragen en / of -pitches.

 • Instaan voor de budgetopmaak en het budgetbeheer.- Proactief en oplossingsgericht meedenken met klanten & collega's.- Respecteren van projectplanningen en deadlines.
 • Day-to-day follow-up met onze klanten en leveranciers.- Coördineren van de uiteindelijke productie en eventdag(en).- Afleveren van events boven ieders verwachting.
 • Aanbod

  Communicatieacties over het evenement opstellen. De administratieve stappen voor het evenement uitvoeren (formaliteiten, toestemmingen, .

 • De behoeften van de klant identificeren en naargelang de verwachtingen adviseren. De logistiek van het evenement organiseren en de betrokken leveranciers en dienstverleners coördineren.
 • De realisatie van een evenement plannen, de animatie en het verloop uitwerken. Dienstverleners, leveranciers, tussenpersonen, locaties zoeken en selecteren voor de catering, de animatie, verhuring, .

 • Een cateringformule bedenken en voorstellen. Een klanten- of prospectenbestand uitwerken. Een bestek opmaken, intekenen op een aanbesteding.
 • Een klantenbudget opstellen en beheren. Een kostenraming opmaken en samen met de klant een contract opstellen voor de dienstverlening.

  Een netwerk van partners, leveranciers en dienstverleners opbouwen en onderhouden. Evenementen organiseren voor : Privé en particulieren.

  Evenementen organiseren voor : Professionals. Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren Een positief geladen werksfeer waarbij zin voor ondernemen centraal staat en aangemoedigd wordt.

  Een aantrekkelijke event business met conform salarispakket en bedrijfswagen.Een boeiende job met verantwoordelijkheid binnen een kleine, groeiende bedrijfsstructuur.

  Vereiste kwalificaties

  Je hebt minimum 5 jaar relevante ervaring in de event sector.Je hebt een passie voor organisatie van events en je wordt gedreven door het gelukkig maken van klanten.

  Je bent accuraat, hebt oog voor de kleine details en werkt zaken grondig en volledig af.Je bent een multitasker en behoudt steeds het overzicht.

  Je hebt een luisterend oor en voor je werkomgeving & collega's ben je om deze reden een gewaardeerde collega.Je werkt graag service- en resultaatgericht en draagt kwaliteitswerk hoog in het vaandel.

  Je bent een hands-on persoon die proactief & creatief zaken oplost.Je communiceert goed en transparant om de belangen van klanten optimaal te behartigen.

  Je bent commercieel, ondernemend en doorzettend.Je hebt geen schrik voor deadlines en bewaart de rust in stress-situaties.

  Je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels en hebt een goede kennis van Microsoft Office.Je hebt een Rijbewijs B en woont bij voorkeur in de regio en bent flexibel.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier