Target Recruitment - Medior Data Engineer
Target Recruitment
Mechelen, Belgium
2 dagen geleden
source : ictjob.be

Heb je een sterke affiniteit met data? Heb je daarnaast kennis van SQL en Python? Wil je terecht komen in een hecht team met de nodige ondersteuning en dit in de regio van Mechelen?

Dan is deze vacature op jouw maat geschreven! Functie Als data engineer kom je terecht in een team van 4 personen. Ze zorgen voor het verwerken van de rauwe data naar een bepaald formaat volgens het ETL proces.

Jouw verantwoordelijkheden zijn : Ondersteunen van het proces van ingestie, transformatie van Clinical Data naar wettelijk geaccepteerde standaarden, met tools zoals Spark, PL / SQL, .

NET en Python. Samenwerken met het development team om business processen te ondersteunen. De ontwikkeling en ondersteuning voorzien van een nieuw cloud based framework om de data te beheren.

Profiel Je hebt minstens 2 jaar relevante werkervaring en je bent in het bezit van een diploma binnen IT en / of wetenschappen.

Je bent een echte teamplayer en wil terecht komen in een internationale omgeving. Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Aanbod Als data engineer werk je voor een succesvolle internationale organisatie waar inzet voor een duurzame toekomst, een goede sfeer en teamwork belangrijke waarden zijn.

Dit vanuit het kantoor in Mechelen. Je krijgt een interessante verloning samen met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen tankkaart, mogelijkheid tot thuiswerk, maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering,.

 • Indien deze functie jou interesseert aarzel dan niet en stuur je CV via onderstaande knop.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier