Onderhoudstechnieker | Productie | 2 ploegen
Client of Manpower
Wommelgem, Antwerpen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Als onderhoudstechnieker werk je in een twee ploegensysteem en ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van het geautomatiseerd machinepark : drukmachines, zakkenmachines, snijmachines, etc.

Het oplossen van storingen aan installaties en machines, o.a. PLC, ventielen, controlesensoren, zal ook behoren tot jouw takenpakket.

Je doet het technisch onderhoud van de gebouwen en terreinen. Gedurende jouw loopbaan zal je in contact komen met elektriciteit en mechanica.

Je behaalde een hoger technisch diploma richting elektromechanica of industriële elektriciteit met een minimum van 5 jaar ervaring in een industriële omgeving.

Je geniet van een goede technische bagage van elektriciteit, mechanica, PLC en pneumatica. Kennis van S7 is zeker een nice to have voor de organisatie.

Je bent bereid om in 2 ploegen te werken. Daarnaast spreek je vlot Nederlands en beschik je over een basiskennis van Engels (technische handleidingen, schema’s, etc.).

Jouw skills : Je bent leergierig, werkt heel nauwkeurig en beschikt over een goed analytisch vermogen. Door jouw flexibiliteit vind je het niet erg om af en toe buiten de normale werkuren te werken.

Je bent een teamspeler, waardoor je een goede communicatie hebt met de collega’s m.b.t. taakuitvoering, planning en veiligheid.

Het respecteren van de veiligheidsregels is voor jou geen probleem.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier