Recruitment Consultant IT
AUSY
Heverlee, BE
5 dagen geleden

Jouw job

Bedrijven zoeken dagdagelijks naar de perfecte ICT-collega’s om hun team te versterken. Iets waar met full focus op gewerkt moet worden en iets waar we bij AUSY meesters in zijn!

Als recruiter bij AUSY ga jij op zoek naar de ideale kandidaat voor onze klanten. Je enthousiasmeert zowel bedienden als freelancers voor onze projecten en dat wilt zeggen dat je binnen deze uitdagende job heel wat verantwoordelijkheden krijgt.

De juiste kandidaten komen niet uit de lucht gevallen, dus een groot deel van je tijd zoek je ze zelf actief via verschillende kanalen.

Je begrijpt de IT-wereld en de noden, waardoor je gericht kandidaten kan matchen aan vacatures én andersom. Dit doe je onder andere door op een proactieve manier een netwerk van IT’ers te creëren en te onderhouden.

Heb je de ideale match gevonden? Dan voer jij de tariefonderhandeling of werk je een salarispakket uit voor recruits en sta je samen met onze account managers mee in voor de opvolging tijdens hun tewerkstelling.

Tot slot werk je mee aan verschillende initiatieven, projecten en events die onze werking verbeteren en maken dat we op een creatieve manier kandidaten kunnen aantrekken.

Je hebt het ondertussen vast door : we zoeken een recruiter die van verschillende markten thuis is, die creatief kan meedenken en proactief actie onderneemt om samen met het team onze doelen te halen.

Jouw profiel

 • Je hebt minstens 1 jaar ervaring in de recruitment sector .
 • Je bent gedreven, zelfstandig, resultaatgericht en een doorzetter.
 • Gezonde IT-interesse ? Graag! Maar je hoeft zeker geen specialist te zijn.
 • Je drukt je vlot uit in het Nederlands en Engels , un peu de français pourrait être un plus.
 • Je werkt vanuit ons kantoor in Leuven.
 • Jouw voordelen

  Hou je vast, bij AUSY weten we wat je wil!

 • Als extra’s : smartphone, bedrijfswagen, laptop, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering. Bovendien kan je een gedeelte van je loonpakket flexibiliseren via ons gloednieuwe Flex Income Plan .
 • Work hard, play hard is ons motto : samen vliegen we er stevig in, maar we houden er bijvoorbeeld ook van om samen gezellig te lunchen, het weekend met een apéro in te zetten, een lekkere barbecue om de zomer af te sluiten of helemaal los te gaan op de AUSY family day.
 • Uiteraard krijg je een vast contract met het correcte loon voor jouw profiel!
 • Benieuwd naar de job (en het kantoor)? Leg vlug een afspraak vast met Annemie en Jonas, onze interne Recruitment Consultants, op 016 65 20 16 of via mail

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier