MECHANISCH SERVICE TECHNIEKER | VERLADINGSTECHNIEKEN | DAGDIENST
Manpower
Antwerpen (2030)
5 dagen geleden

Job Description

Als Service Technieker zal je instaan voor het demonteren en monteren van laadarmen, deze in balans brengen en inspecties doen.

Daarnaast sta je in voor het oplossen van storingen en de mechanische reparaties van loopvlakken, draaipunten, pijp- en constructiewerk.

In uw rol als service technieker ga je voorbereidend inbedrijfsstellen van gereviseerde en nieuwe apparatuur aan de testkades (laadarmen, hydraulische besturingsapparaten, etc.

en deze bedrijfsklaar opleveren.

Je verwerkt de resultaten in rapporten en biedt advies aan de klant in overleg met de interne projectleiders.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij bieden ambitieuze starters en ervaren professionals een nieuwe wending in hun carrière en wij zijn gespecialiseerd in technische vacatures.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan onder een onmiddellijk vast contract.

Voor onze klant, sterk uitgegroeide speler in de metaalsector, zijn wij vandaag op zoek naar een Service Technieker die focus zal leggen op verladingstechnieken :

Candidate Profile

Je behaalde een technisch diploma richting mechanica, elektromechanica of kan relevante werkervaring voorleggen. Ervaring in de petrochemie of een soortgelijke functie is zeker een pluspunt.

Daarnaast beschik je over een VCA-attest of bent bereid om dit op korte termijn te behalen.

Als persoon ben je ondernemend en gedreven in wat je doet; Je hebt een hands-on mentaliteit, neemt initiatief en stelt voor jezelf doelen op die je wil bereiken en waar je ook de organisatie mee naar een hoger niveau tilt.

Je spreekt vlot Nederlands en kan jezelf behelpen in het Engels en / of Frans. Voor deze functie mag je geen hoogtevrees hebben.

Client Offer

markt. Je wordt beloond met een marktconform salaris ifv. ervaring en ontvangt het nodige materiaal en PBM's die je nodig hebt om je job uit te voeren.

Bijkomend krijg je voordelen zoals hospitalisatie- en groepsverzekering, servicewagen en tankkaart en netto vergoeding.

Is deze job iets voor jou?

Solliciteer dan snel en stuur uw CV door naar yana.tilborghs manpower.be

Nog vragen of graag nog meer informatie? Bel me op het nummer 03 217 97 20

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier