Beenhouwer Vlaams-Brabant (Ninove
Delhaize America
Bruxelles,BE
5 dagen geleden

Wat kan je verwachten van de job van (chef) beenhouwer bij Delhaize? Als fiere vakman verwerk en versnij jij het fijnste vlees meestal van Belgische oorsprong tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten.

Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht.

Bovendien vorm je samen met je collega’s een hecht team . Een nieuwe vaardigheid aanleren? Voor jou is het vanzelfsprekend.

Want jij wil jezelf altijd verder ontwikkelen.

Als beenhouwer ben je positief ingesteld met een passie voor je producten. Je bent opgeleid als beenhouwer, of bent bereid een intensieve opleiding te volgen.

Heb je ervaring in het aansturen van een team? Dan word je misschien beter chef beenhouwer ! Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief.

Heb je een eerste ervaring in de verkoop? Dat is een troef! Bovendien ben je flexibel en bereid om op zaterdag te werken

 • Een flexibele job die je goed kan combineren met je privéleven.
 • Veel opleidingen , zowel op de werkvloer als in ons opleidingscenter.
 • Ruimte om door te groeien.
 • Een mooi loonpakket met heel wat extralegale voordelen.
 • Je komt terecht in een stabiel bedrijf dat deel uitmaakt van een ijzersterke groep. Een bedrijf van Belgische oorsprong met een rijke geschiedenis! Duurzaam ondernemen en bouwen aan een gezonde levensstijl staan bij ons voorop.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier