Food Application Technologist Chocolate
Raffinerie Tirlemontoise s.a
Aandorenstraat, Belgium
21 uur geleden

Raffinerie Tirlemontoise is so much more than the world famous Hard Cube®. As part of the Südzucker Group, one of the key sugar producers in Europe, we strive to become one of Europe’s most productive and innovative sugar producers

Raffinerie Tirlemontoise

For our site in Tienen, we are looking for a (m / f)

Food Application Technologist Chocolate

Ons CRDS departement (Central Department for Research, Development and Services) staat in voor onderzoek, ontwikkeling en intellectual property beheer binnen Südzucker.

CRDS Food Application Technology zorgt o.a. voor het ontwikkelen van recepten ter ondersteuning van onze klanten.

Uw profiel

Voor deze boeiende functie, die zich voornamelijk in het labo afspeelt, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en loyale kandidaten.

Verder dienen zij te voldoen aan volgende vereisten :

  • Master of Science in de Industriële Wetenschappen, richting Voedingsmiddelentechnologie
  • Uw functie

    U komt terecht in een dynamisch team met 10-tal personen en rapporteert aan de Food Application Manager. Uw takenpakket bestaat voornamelijk uit het volgende :

  • Ervaring in chocolade is een must
  • Hoge graad van zelfstandigheid en projectmatig kunnen functioneren (plannen, organiseren, rapporteren en presenteren)
  • Plannen en zelfstandig uitwerken van projecten op basis van ingrediënten van de Südzucker Group (suiker & suikerstropen, vezels, rijstzetmelen, ) om voeding gezonder en smaakvoller te maken.
  • Dit omvat de evaluatie van de technische haalbaarheid en potentiële voordelen van verschillende voedingsingrediënten in chocolade toepassingen via labo-

    en piloottesten (zowel intern als extern).

  • Ook in teamverband kunnen werken
  • Flexibel en praktisch ingesteld
  • Bereid tot het maken van (korte) verplaatsingen (binnen- en buitenland)
  • Goede kennis van het Engels is een must
  • Vlot overweg kunnen met PC (Excel, Word, Powerpoint)
  • Nagaan van de invloed van ingrediënten (o.a. suikers) op technische eigenschappen van diverse voedingsmiddelen met behulp van rheologie, textuur en sensoriële analyses
  • Deze taken omvatten hands-on labowerk, opzetten en uitvoeren van piloottesten (intern en extern), rapportering en presenteren van de resultaten.
  • Wat bieden wij u aan ?

  • Een vaste functie waarin u veel ervaring kan opdoen
  • Praktijkgericht onderzoek in een aangename werkomgeving, in een internationaal bedrijf
  • Een dynamische omgeving waar team spirit, initiatief en betrokkenheid gewaardeerd worden
  • Solliciteren
    Bij de favorieten invoegen
    Verwijder van favorieten
    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
    voortzetten
    Aanvraagformulier