Helpdeskmedewerker
Vlaamse Landmaatschappij
Sint-joost-ten-node, Belgium
13 uur geleden
source : VDAB

De functie in het kort

Voel jij je als een vis in het water in een IT-omgeving? Zet jij graag alles op alles voor een tevreden klant?Staat je analytisch en probleemoplossend vermogen op scherp?

Dan is de job van helpdeskmedewerker bij de Vlaamse Landmaatschappij (VLM) misschien wel op je lijf geschreven!

Als helpdeskmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor allerhande IT-vragen bij collega’s van de VLM. Dit kan gaan van het oplossen van problemen met toegangen en applicaties over het ondersteunen bij MS-teams telefonie tot het klaarmaken en configureren van laptops, smartphones, I-Pads, Je werkt voor de Centrale Directie in Brussel.

Doordat je deel uitmaakt van een VLM brede IT pool met permanentiesysteem bied je op regelmatige tijdstippen ook aan de andere vestigingen ondersteuning.

Uiteraard sta je er niet alleen voor. Je komt terecht in klein en hecht team, waarmee je regelmatig afstemt om kennis te delen en knelpunten te signaleren, maar waarmee je ook af en toe gewoon een leuke teambabbel of -activiteit hebt.

De Vlaamse Landmaatschappij hecht veel belang aan de persoonlijke ontwikkeling en het welzijn van zijn medewerkers. Plaats- en tijdsonafhankelijk werken, diverse opleidings- en loopbaanmogelijkheden en een correct loonbeleid zijn slechts enkele van de vele troeven die de organisatie te bieden heeft.

Concreet biedt deze job een mooie afwisseling tussen thuis- en kantoorwerk en regelmatige bijscholingsmomenten zodat je steeds mee bent met de nieuwste ontwikkelingen binnen het IT-vakdomein.

Samengevat. Heb je een uitstekende kennis van het MS Office-pakket, de soft- en hardware van een PC en de ICT-trends- en ontwikkelingen?

Straal je klantgerichtheid uit en zoek je een warme, maatschappelijk relevante werkomgeving? Dan verwachten we jouw sollicitatie!

Lees meer over de functie in het selectiereglement als bijlage bij download documenten’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure.

Wie zoeken we?

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan onderstaande voorwaarde :

Je hebt een diploma hoger middelbaar onderwijs of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau C binnen de Vlaamse overheid.

De volledige lijst vind je hier : https : / / overheid.vlaanderen.be / Bijlage02.Je kunt ook deelnemen aan de selectie als je binnenkort afstudeert en binnen de 3 maanden na uiterste inschrijvingsdatum het gevraagde diploma behaalt.

Je kunt de functie alleen opnemen als je op het moment van de indiensttreding je diploma effectief behaald hebt.

Voor extra informatie over de deelnemingsvoorwaarden kun jecontact opnemen met de selectieverantwoordelijke (Elisa Vanderveken, elisa.

vanderveken vlaanderen.be,0476 60 92 70).

Wat bieden we?

Je wordt aangeworven in de graad van technicus (rang C1) met de bijbehorende salarisschaal C121 (bij 0 jaar anciënniteit).

Op kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.

We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je eventueel woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en / of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.

Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie.

Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.

Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier