Freelance werfleider Blankenberge
Whoohoo
Antwerpen, Belgium
2 dagen geleden

Over de functie

Werk als werfleider mee aan projecten in burgerlijke bouwkunde!

Je staat als werfleider in voor de organisatie, coördinatie en opvolging van de dagelijkse werking van één of meerdere projecten.

Als werfleider ben je de spilfiguur tussen de projectleider en het eigen uitvoerend personeel en / of onderaannemers en leveranciers.

In jouw functie bewaak je de veiligheids- en milieurichtlijnen. Je bent gericht om kwalitatief en tijdig projecten af te leveren.

Functie eisen

De werfleider die we zoeken is ambitieus met de volgende eigenschappen :

 • Bachelor bouwkunde
 • Relevante ervaring in een gelijkaardige functie
 • Organisatorisch sterk met verantwoordelijkheidsgevoel
 • Kennis MS office
 • Over het bedrijf

  Je komt als werfleider terecht in één van de grootse aannemingsbedrijven van België. Zij zijn een expert in hun vakgebied voor realisatie van omvangrijke en complexe projecten in burgerlijke bouwkunde.

  Je komt terecht in een open en collegiale organisatie met doorgroeimogelijkheden. Ze bieden je een aantrekkelijke verloning, bedrijfswagen en extralegale voordelen.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier