Meewerkend Ploegchef (m/v)
Konvert Interim Oudenaarde
Oudenaarde, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een bedrijf te Oudenaarde die bouwmateriaal produceert, zijn wij op zoek naar een meewerkend ploegchef. FUNCTIE Als meewerkend ploegleider kom je terecht op de productielijn van hand-made bricks én de nabehandelingsafdeling waar hoofdzakelijk manuele activiteiten uitgevoerd worden (o.

a stapelen en mixen volgens vast gelegde patronen, sorteren en zaagbewerkingen, ). Je hebt de volgende verantwoordelijkheden : Je werkt mee en waakt erover dat de gevraagde productieplanning nauw gevolgd wordt op de aan u toegekende lijn.

Bevoorraden van de individuele werkposten op de lijn en afvoeren van afgewerkt materiaal met heftruck. Je leidt nieuwe medewerkers op en voert de opleidingsplannen mee uit.

Je werkt samen met de teamleader om rendementsverbeteringen voor te stellen en mee door te voeren in de afdeling. Je voert controles ivm kwaliteit, correcte stapelwijze, etikettering, verwerkte aantallen,.

 • uit op de goederen die op uw lijn verwerkt worden. Kleine administratieve taken (aanwezigheden, rendement, opvolgen van aanwezigheden en voorbereiding van personeelsevaluaties .
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader.

  Aanbod

  De bevoorrading van de werkplaatsen of productielijnen met materiaal en goederen opvolgen en controleren. De gegevens over de activiteiten en de productiestoringen analyseren en bijsturingen voorstellen.

  De naleving van hygiëne-, veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften controleren. Instellingen of de programmatie van machines of materieel uitvoeren of controlerenDe parameters controleren (debiet, druk, tijd, .

 • Kenmerken van de bestelling identificeren en de productiefases plannen. Machines en geschikt gereedschap selecterenDe activiteiten verdelen tussen de ateliers, de ploegen, Het personeel verdelen over de werkposten.
 • Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ... AANBOD Een boeiende en gevarieerde functie binnen een uniek Belgische bedrijf met een sterk familiaal karakter waar ondernemerschap, innovatie en persoonlijke ontplooiing centraal staan.

  Vereiste kwalificaties

  PROFIEL Je hebt reeds een eerste ervaring met aansturen van mensen. Je hecht groot belang aan gestructureerd werken en hebt zin voor orde en netheid.

  Je bezit een attest heftruckchauffeur. Je kan overweg met een computer en hebt enige kennis van het Frans en / of Engels.

  Fysieke arbeid vormt voor jou geen probleem. Positieve ingesteldheid en bereid mee te werken aan de verdere uitbouw van een gezonde onderneming.

  Flexibiliteit is vereist. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio van Oudenaarde.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier