Monteur staalconstructie (M/V)
Accent
Limburg, Limburg, BE
17 uur geleden
source : Jobat

U wordt opgenomen in één van onze montageploegen waarmee u vanuit onze vestiging in As naar diverse werven vertrekt. Daar staat u onder leiding van een ploegbaas in voor allerhande montageactiviteiten in de industriële constructiebouw.

Als monteur word je opgenomen in één van de montageploegen onder leiding van een ploegbaas.Samen met jouw collega?s zorg je ervoor dat de projecten tot een goed einde komen en de klant tevreden is.

Daarbij is veiligheid en kwaliteit erg belangrijk!je hebt al ervaring als monteur in de constructiebouwJe hebt een goed werkinzicht en toont initiatiefJe bent gemotiveerd flexibel ingesteld en toont een enthousiaste werkhoudingJe bent een teamplayer en kan goed samenwerken met de collega?

sJe hebt geen hoogtevreesKennis van lassen (elektrode & halfautomaat) beschouwen we als een groot pluspunt

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier