Quality / Logistics Manager
Experis Belgium
Kortrijk, West-Vlaanderen, België
2 dagen geleden
source : Jobat

Quality / Logistics Manager

Regio Kortrijk - Vast Contract

chemie #chemicalindustry #responsible #supervisor #verantwoordelijke #quality #logistics #master #bachelor #productie #Kortrijk #textiel #textile #kwaliteit #België #attest #heftruck

Blink je uit in het plannen, organiseren en coördineren binnen warehouse en kwaliteit? Zijn kwaliteitscontroles voor jou een tweede natuur?

Ben je sterk in het beheer en in de optimalisatie van stock? Coach je daarnaast ook graag werknemers in hun rol, waarbij je opleiding en begeleiding voorziet?

Beschik je tenslotte ook over een heftruckattest?

Lees dan jouw toekomstige jobomschrijving!

Onze partner is op zoek naar een Quality / Logistics Manager om hun team te versterken. Dit gerenommeerd chemiebedrijf is internationaal actief en draagt kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel.

Met enkele decennia aan ervaring behoren zij tot de top van België. Voor deze functie werk je vanop de site regio Kortrijk .

Jouw verantwoordelijkheden?

Je zal een sleutelrol vervullen binnen kwaliteitsmanagement en logistiek, waarbij je in een erg afwisselende en uitdagende functie zal opstarten.

Je takenpakket bestaat o.a. uit :

 • Organisatie en coördinatie van de warehouse en kwaliteitsinspectie in één van de productieafdelingen.
 • Opvolgen van de verzendplanning, opmaken van de planning voor de versnijdingsmachine, de voorziening van verpakkingsmaterialen, waken over de kwaliteitsdoelstellingen en bijsturen waar nodig, alsook proactief reflecteren over innovaties en verbeteringen.
 • Goedkeuren van werkinstructies en taakomschrijvingen voor de verschillende activiteiten (magazijn + overrolmachines + versnijding).
 • Waken over de nauwkeurigheid van de stock en optimalisatie van het stockbeheer. Tussen Kerst en Nieuw sta je in voor de inventarisopname.
 • Afsluiten van de orders na kwaliteitscontrole. Bij afwijkingen deze rapporteren aan het Sales Team.
 • Instaan voor de (verdere) opleiding en begeleiding van (nieuwe) medewerkers, evenals het motiveren, coachen en ondersteunen van medewerkers.
 • Deelname aan de productievergaderingen en rapportering aan de Productiemanager.Opvolgen van de ongediertebestrijding
 • Wie ben je?

  Je behaalde met succes een bachelor- of masterdiploma, en / of hebt reeds enkele jaren ervaring in de chemie achter de rug binnen kwaliteitscontrole en / of logistics.

  Je bent hands-on, werkt planmatig en bent organisatorisch sterk. Je bent een teamplayer en hecht belang aan interpersoonlijke relaties.

  Ook ben je in staat je team (20 personen) te leiden en te motiveren in nauwe samenwerking met de Productiemanager. Je getuigt van de nodige verantwoordelijkheidszin en je waakt streng over de naleving van de normen en procedures m.

  b.t. discipline, hygiëne, orde en netheid, kwaliteit, veiligheid en rapporteringen. Je hebt ervaring in het besturen van een heftruck / reachtruck en beschikt over de nodige attesten.

  Je hebt een vlotte kennis Nederlands en Engels. Kennis Frans is een plus.

  Wat kan je verwachten?

  Als Quality / Logistics Manager start je op bij een snelgroeiend familiaal bedrijf en krijg je de mogelijkheid om verder te groeien in een technisch uitdagende omgeving.

  Je komt terecht in een no-nonsense productieomgeving waar open communicatie en initiatief centraal staan. Je start op in een verantwoordelijke en boeiende functie met veel afwisseling, een voltijdse tewerkstelling in dagdienst binnen een groeiend bedrijf op mensenmaat.

  Tevens krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur .

  Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid vanaf dag 1 en een goede balans tussen werk en privé.

  Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan via deze website. Bekijk zeker ook andere Engineer & Life Sceinces vacatures op de Experis website.

  Bij vragen, contacteer me op 0484 / 15.98.32 of via steven . vandenbossche experis . be.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier