Functional Analyst Knowledge Management
Smals
Brussel, Belgium
4 dagen geleden

Functiebeschrijving

Als Functional Analyst Knowledge Management ben je verantwoordelijk voor het beschikbaar stellen van relevante, actuele, gevalideerde en betrouwbare gegevens om de IT-teams van Smals te ondersteunen en hun besluitvorming te vergemakkelijken.

In het kader van de verschillende ITIL-processen, in het bijzonder voor het configuratiebeheer, verzamel je de behoeften en vertaal je ze in de vorm van een analyse.

Je treedt op als schakel tussen de verschillende partijen betrokken bij het identificeren, het verzamelen en het samenvoegen van gegevens.

Zo ondersteun en verbeter je de transparantie van prestaties en technische standaarden.

Je voorziet een functionele testing van de toepassing en een kwaliteitscontrole om ze te optimaliseren.

Ten slotte voer je de implementatie en de levering uit. Je biedt ondersteuning bij de opstelling van gebruikershandleidingen en eventueel bij de opleiding van gebruikers.

Profiel

Je behaalde een Masterdiploma en beschikt over een goede kennis van database- en datawarehousing-concepten. Daarnaast heb je een goede affiniteit met Knowledge Management, IT Service Management en Business Intelligence.

Kennis van programmeertechnieken, scripting en XML is een troef.

Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en je realiseert je projecten op een efficiënte en autonome manier. Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en neemt initiatief.

Je zin voor analyse en synthese stelt je in staat kwalitatief werk binnen de vooropgestelde deadlines af te leveren.

Tot slot druk je je vlot uit in het Frans.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk.

Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier