Supervisor Fleet
Plus Profiles
TEMSE, BE
23 dagen geleden

De functie

Je staat in voor het beheer en de goede werking van het wagenpark. Je analyseert de kosten van de vloot (verbruik, banden, voorraad, ).

Je bent verantwoordelijk voor de afwikkeling van de levering van nieuwe voertuigen plus alle bijhorende documenten. Verder beheer je alle technische en administratieve gegevens van het wagenpark in het TMS-

pakket. Je volgt alle vlootgerelateerde projecten op. Je coördineert en staat in voor de opvloging van de chauffeurswissels en in-

en uitdiensttredingen. Samen met de Chief Technology Officer voer je optimalisaties door mbt het wagenpark, beheer en kosten.

Het profiel

 • Je bent in het bezit van een bachelorsdiploma logistiek management of een bachelor in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels.
 • Je kan vlot overweg met MS Office toepassingen.
 • Je hebt een passie voor rollend materieel.
 • Je bent gedreven, flexibel en stressbestendig
 • Affiniteit met de sector is een pluspunt
 • Het aanbod

  Een mooie, gevarieerde functie met veel verantwoordelijkheden. Onze klant biedt je een interessant en aantrekkelijk loonpakket.

  Je komt terecht in een tof, dynamisch team.

  Over ons

  Talentus is een rekruteringsbedrijf in volle groei en wil dé HR Expert van middelgrote ondernemingen worden. Het team is gefocust op het rekruteren van gekwalificeerde kandidaten met het oog op een vaste tewerkstelling.

  Talentus behandelt de HR behoeften van haar klanten op een vakkundige en integere manier.

  Ontdek de mogelijkheden die Talentus u kan bieden en neem contact op.

  Direct solliciteren Solliciteer met LinkedIn

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier