administratief bediende
Randstad
Dessel, Antwerpen
11 dagen geleden

job description

Administratief medewerker ( tijdelijke opdracht ) Je helpt de Site manager met de administratie.Je verwerkt in het ERP pakket de stockcorrecties, je doet de bestelling van productiegoederen, je houdt product gegevens bij ( silostanden, waterstanden,.

 • je maakt mee de planning van het productiepersoneel, je doet de veiligheidsadministratie. In deze dagdagelijkse taken leg je steeds verantwoording af aan de Site manager.
 • qualification

  Om deze functie goed uit te voeren heb je een goede kennis van MS Office en ERP systemen. Daarnaast kan je vlot nieuwe systemen eigen maken.

  Je spreekt vlot Nederlands en Engels. Als leergierige teamplayer kan je je vlot uitdrukken en ben je discreet, betrouwbaar en stressbestendig.

  Ook kan je je snel aanpassen aan wijzigende situaties. Deze opdracht is tijdelijk, 40 uur per week en gaat door in Dessel.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier